Vulin odgovorio Abazoviću: Samo Crna Gora može da ima Dritana 1Foto: EPA-EFE/Tibor Rosta HUNGARY OUT

„Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako ja mislim da nema svaka Vlada Dritana, to može da ima samo Crna Gora“, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin je dodao i da misli da ne bi valjalo da Crna Gora ima Vulina u Vladi.

„Ako ne znate zašto, pitajte Zvicera, Kavčane, Škaljare. Ne znam ni zašto je nekorektno da poslanici, koji glasaju da su Srbija i Srbi odgovorni za genocid koji nisu počinili, zbog sopstvene bezbednosti budu zaustavljeni i malo zadržani na granici. Taman toliko da im se da vremena da se predomisle i vrate nazad, pre nego uprljaju sebe ulaskom u Srbiju, državu genocida koja po njihovom glasanju i izjavama samim svojim postojanjem preti Crnoj Gori. Nije zato nekorektno dati priliku uvaženim poslanicima da na granici razmisle da li su im važniji
politički principi za koje glasaju ili nekretnine koje poseduju u Srbiji, na moje veliko iznenađenje svaki put između principa i nekretnina prevagnule su nekretnine“, odgovorio je Vulin crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću.

Dritan je izjavio ranije da svaka Vlada ima svog Vulina i da je nekorektno zadržavanje crnogorskih poslanika na srpskoj granici koji su u parlamentu Crne Gore glasali za rezoluciju po kojoj je Srbija genocidna država.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.