Vulin: Opozicija neće na sednicu o Kosovu, jer nema šta da kaže

Ostavite komentar


  1. Vojni dezerter nešto reče. Doktori u Lazi će imati pune ruke posla sa ministrima i poslanicima koje predvodi diktator posle pada. Biće veoma zanimljivo i možda bi Goran Marković mogao da snimi Specijalno vaspitanje 2. Bio bi kandidat za oskara kao nekada Let iznad kukavičijeg gnezda.

    1. Julin je Vučićev trbuhozborac. Sve što gospodar pomisli Julin izgovori.

  2. misli na službenike kancelarije za KIM ili na onaj jadni narod sa KIM kod koga je morao, a nije završio budžetski novac? Ljubi ga teta, a i članovi anketnog odbora koji su profesionalno pratili tragove našeg novca na KIM, a čiji izveštaj ne smeju da prezentuju javnosti.

  3. Bilo bi dobro da stojis ispred ogledala i ponovis sve ovo sebi u lice. Ukoliko ni tada ne spustis glavu pred izgovorenim, ima institucija koja ce ti pomoci da pronadjes sebe i spustis se medju narod.

    1. Pa tako je i vezbao ali se opet u odrazu nije pojavio onaj jedan normalan od svih Vulina koji se tu vrzmaju. Nema ga vec decenijama, al se zato svi drugi svidjaju Vucicu.

  4. Ne! Neće orisustvovati jer nema šta da čuje. Služiće se kafa sa oblandama.

  5. Опозиција и те како има шта да каже али нема коме, зато је чисто губљење времена седети у Скупштини и слушати простачке тираде Вучића.

  6. biće u skupštini i obratiće se javnosti preko medija. jedino neće sa vama diktatorskom nomenklaturom da sede u istoj prostoriji i da vam daju legitimitet.

  7. Totalno su u pravu što neće prisustvovati sednici. Ne moraju da slušaju laži, lažna obećanja i spinovanja diktatora kao što to moraju njegovi poslušnici i poltroni.

  8. Opozicija ima više predloga kako se ponašati u odnosu prema Kosovu, nego što to ima Vučić. Svaki od tih predloga je bolji od razgraničenja. Upravo se iz Vulinove konstatacije zaključuje da nemaju kontakt sa opozicijom niti ih interesuje i jedan konstruktivni predlog osim onog koji im padne na pamet u Vučićevom kabinetu. Interesantan je npr. predlog Deklaracije koji je ponudila Stranka slobode i pravde. Jasno je da do dogovora može doći kada se prethodno poradi na dobrosusedskim odnosima između Srba i Albanaca. Ukoliko prestavnici vlasti pljuju jedni na druge i podstrekuju mržnju prema drugom narodu – tu nema nikakvog dogovora ni mira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.