Vulin: Plaše se mojih reči

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem u kakvoj amneziji je ovaj nas nepismeni narod.Pa upravo ova individua i njemu slicni su 1999. bili na vlasti i izgradili granicu (ili sto bi kanadjanin Vulin rekao „administrativnu liniju“).

  2. Vasih reci se niko ne plasi . Naprotiv , vasim recima se svi smeju pa zato ih iscekuju sa nestrpljenjem jer unose malo vedrine u nasoj svakidasnjici. Efekti vasih reci su zabavne ali I kontraproduktivne.

    1. Ako cemo vec o budalama, to se pre svega moze reci za onog ko napise tako prost i uvredljiv komentar, poput tebe.

      1. Ne uvek, postoje retki izuzetci a ovo je definitivno jedan od njih, kratko i jezgrovito.

      2. Nee da je budala,nego budala bad budalama I covek nije nepristojan ako kaze istinu. Kako komentarisem karakter tvog predsednika Koji sve Nas Koji se ne slazemo say njim,naziva budalama?

  3. „Plase se mojih reci“ ,,, ha ha ha ha ha … bolji vic nisam danas cuo ( procitao ), ovaj Vulin – JUL-in kobajagi neki nabedjeni ministar neke takodje nabedjene vojske kojoj je ovakav lik ministar inace Vuciceva „prangija“ koje se ni vrapci na grani ne plase, definitivno samo sluzi za podsmeh i ismejavanje. Jadna si Srbijo da jadnija ne mozes biti sa ovakvim kobajagi „ministrima“, predsednicom Vlade i sa samim „vrhovnikom“ Aleksandrom Vucicem inace samokrunisanim despotom i diktatorom u pokusaju.

  4. Plaši? Povraća, možda ali sigurno pita da li smo normalni što ga plaćamo

  5. Нова прича паше,
    почујте и знајте.
    Косово је наше,
    само метар дајте!

    У првом сам чину
    терор подржав’о.
    Док народи гину,
    водио ме Ђаво!

    И у чину другом
    за сукоб сам био.
    Радикалском пругом
    поносно ходио!

    Обзнањујем свима,
    последњи је чин,
    предаја КиМ-а
    компромис је фин!

      1. Metar odavde,
        metar odavde,
        na moje oci
        drugi mi te krade…

  6. Jeste, svi se plasimo tvojih reci jer nas samo brukas!
    Osim toga, sto se taj sto preti Predsedniku i trazi rusku okupaciju ne baci u apsanu? Doduse i Vulinov vokabular je nesto splasnuo u zadnje vreme…

  7. Tuzna smo mi zemlja kada nam vojsku vodi simulant, policiju plagijator, BIA-u keramicar, finansije bandit, zdravstvo mafijaski doktor, a drzavu lazov bez dana radnog staza…

    1. Uvek pogodis u centar. Million pluseva od mene jer uvek nspises Ono sto bih I ja,of receipt do reci. Nismo Jos izgubljeni dok Nas ima.

  8. Ma, ‘strah i trepet’, jos iz vremena Mama – Mire Markovic, …

  9. Ma ovo , šta ova budala priča , nikoga živog ne zanima, nego , interesantni su ovi jadnici , koji su dobili zadatak da minusima brane Vulina ? Šta oni samo misle o sebi ???

      1. Kladim se da tirolska iz sendviča ima više neurona od njih.

  10. Ja se više plašim ministrovog izgleda i ponašanja.. Reči ko reči, prazne i bez suštine. Julovske.

  11. Ne vezano za Kosovo, gospodine Vulinu, plase se mnogi vas, od mladog komuniste, ideologa -utopiste, preko Jula do SNS a, zaista hvata strah.

  12. Vreme je da se iz ove drzave ode da se covek odmori od ovakvih ministara i njihovog sefa.Ovaj treba da podhitno poseti njegovu koleginicu Djukic Dejanovic i njene kolege ali u ordinaciji.
    Ko moze ovog da podnese mislim da se i tetka odrekla samo jos nismo culi
    Gde mi zivimo

  13. Šta li si ti umislio?I ti maštaš da postaneš „itorijska ličnost“ kao i tvoj „vrhovni komadant“?Bolje je da ćutiš,govoriš malo,govoriš glupo.

  14. Kompletna ekipa zaslužna za granice iz 1999.godine ubedjuje narod da su to neki drugi učinili,zato i igraju na vas do kraja znaju skim imaju posla za razliku od naroda…….

  15. Vulin daje zapaljive izjave bez obzira sto zna da zbog njih mogu stradati srbi u hrvatskoj ili kosovu. Sram ga bilo.

  16. Nikada ne daju obrazloženja, osim da se plaše šta ću reći. Zanimljivo je da se osim političara iz Prištine i posrednici EU takođe plaše mojih reči, što je uvođenje verbalnog delikta i zabrane slobode kretanja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.