Vulin: Policija ozbiljno shvata pisanje tabloida Danas o adresi na kojoj žive predsednikova deca

Ostavite komentar


  1. g. Vulin vi niste pravnik koliko mi je poznato a svi pravnici kazu da ni jedan clan zakona nije prekrsen i da na toj adresi g. Vucic ne stanuje a sa druge strane da postoje javno dostupna mesta gde se moze videti gde ko stanuje od funkcionera i da li se mi razlikujemo od sveta gde se zna gde stanuju predsednici, premijeri itd. Ziveli

  2. To samo znaci da Vulin nije razumeo tekst.Sigurno je video Vucicevo ime i odma mu pala zavesa pa se odma ponudio za privrzenog spasioca pa krenuo odma u ofanzivu.Nije vazno sto sefu ne preti nikakva opasnost vazno je da sef zna da ce on ako treba i u vatru da bi ga spasio.Tako je to kad je IQ jednog ministra takva da ne razume ni napisani tekst.

  3. Svi znamo da mrzite Vucica i Srbiju. Boze dragi,kada ce vec jednom ti „stranci“ da zbace Vucica da mi dodjemo na vlast!? Sa nasom politikom i mrznjom,umrecemo i necemo docekati taj dan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.