Vulin: Poziv JUKOM-a premijerki je poruka ambasada da ga neće u Vladi Srbije

Ostavite komentar


  1. Niko od ovih „ministara“ i ostale bratije, ne sme ni da pisne ako im to ne odobri vrhovni komandant! Tako da, kako kaže narod, JUKOM laje na pogrešno drvo!

    1. Neka jukom onda zabrani i Vucica ali malo sutra prosla su ta vremena drugari.
      Vise vlade ne sastavljsju ambasadori i tajkuni i nvo.
      Jest nekima tesko ali navici ce se.

      1. A u Srbiji vlade ne sastavljaju ni mandatari za premijera. Sreca vasa pa ste se na to navikli.

  2. Meni se čini da je i Vučić skapirao da si odvratan čak i botovima. Oadvratni ste svi ali vas nekoliko , baš svima.

  3. Pa Vooline, ni narod sve ove godine nije zeleo da te vidi igde osim u zatvoru ili u inostranstvu, sto dalje od Srbije medjutim, vladari koje je narod, takav kakav je, dovlacio na vlast je uvek nalazio prigodno mesto za podguznu muvu tvog kalibra.

  4. Šiptar nije pogrdna reč za Albance. Kad sam bio u vojsci, imao sam dobrog drugara Albanca iz Tetova. Upravo da ne bih došao u situaciju da ga slučajno uvredim pito sam ga.
    Zvao se Dalipi Teki. Teki nemoj se ljutiti nešto bi te pito. Nema problema pitaj. Kad se kaže Albancu Šiptar, da li je to za vas uvreda? Rezolutno je odgovorio. Ne. Objasnio mi kako je nastao. Dao logično objašnjenje. Inače je bio po struci pravnik. Toliko o tome.
    Što se tiče Vulina, njega bi trebalo poslati da čuva ovce.
    Što je za vladu Ane Brnabić naj bolja preporuka za ministra

    1. Nije Momire pogrdna rec,ali zavisi sve ko je i radi cega izgovara.Ima pogrdna rec za srbe (SHKAVELL)izgovara se skavel,ali niko to od javnih licnosti ne upotrebljava kad se obracaju srpskim zvanicnicima,a mogu ti reci bez imalo lazi da ja licno neznam kada sam zadnji put cuo tu rec na Kosovu.Nije vulinu strano to da ne volimo da nas neko na taj nacin vredja (pokusava)ali da bi on bio postovan i od onih koji nemaju isto misljenje kao on,treba da im se obraca sa uvazenjem.Nije on sam,tu su djuric,drecun,carapa,vucicevic i da ne duzim.Zato nebi niko trebao da bude zacudjen i uvredjen ako se ova pogrdna rec pocne upotrebljavati vise transparentno nego sto smo do sada cinili.O toj osobi licno,nemam nikakvo misljenje jer toliko je ljigav dvolican i primitivan da je nasiroko poznat.Tebi prijatelju zelim i dalje da gajis prijateljstvo sa ljudima kao sto i ja radim.

  5. meni bi Vuline bilo dosadno da kada tebe u vladi nebi bilo..pa ko bi me zasmejavao i rasplakivao svojim opasno neodmerenim i za gradjane pogubnim izjavama..ko bi me posvadjaoi sa susedima ako ne ti..i ko bi mi osvetlio put do kine rusije nam mile i tetke u americi..ne bez tebe ova vlada smisao gubi

  6. Da li je Vulin predstavnik SVIH gradjana ove zemlje, ili je postavljen od SAMO jednog coveka? U prvom slucaju, valjda, posto su gradjani ove zemlje i clanovi Jukoma, mogu postaviti neke zahteve. U slucaju drugom, odlucuje gazda. Ti ambasadori koje pominje sluze samo za to da zamaze oci svojim glasacima, jer su oni apsolutno su nevazni. Bas ih boli uvo ko je ministar u Srbiji, kada o svemu i tako odlucuje veliki vodja.

  7. Eto vuline dezertteru,i tebi dodje kraj.Nisam simpatizer vucica ili sns,ali ti si sigurno bio veliki teret ovoj vladi.Toliko ruznoga da ne kazem primitivnoga smo i culi i procitali od tebe,da je krajnje vreme da nestanes iz politike.Da jedna osoba moze tako nisko da padne i vredja sve u okruzenju,to je vise nego umnobolno i primitivno.Nazivati albance „siptarima i teroristima,,crnogorce za milogorce hrvate za ustase“to je ispod svakog ljudskog dostojanstva.Ja sam po nacionalnosti albanac i time se ponosim.Sve ljude i narodnosti postujem kao i svoje,medju srba imam prijatelje i ponosan sam time,ali takvu jednu osobu prezirem iz dna duse i toga se isto tako ponosim,jer ti si dno ljudskoga sto svako poseduje samo treba da ispolji.

  8. Vi mora da ste mladi iz JUKOMa kada neznate da su sadašnji Albanci
    uvek bili Šiptari i da oni i sada sebe zovu Šiptarie ili tako nekako! Ne vidim u tome problem. Pitajte svakog Kosovara i on će Vam reći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.