Vulin sa Lavrovom: Srbija ne zaboravlja vekovno bratstvo, sami biramo prijatelje

Ostavite komentar


  1. Kakvo “ bratstvo”?? Nikada nije postojalo, a susret sa ovim nevitnim likom je dokaz koliko nas je Vučićeva politika ponizila. Vulin ga preko Lavrova ucenjuje! Kakva mizerija od preCednika nikada države da njim na čelu.

  2. У Србији се, према истраживањима, смањује број грађана који су за улазак у ЕУ и повећава број оних који су за што тешњу сарадњу са Руском федерацијом. То су чињенице свиђале се оне неком или не.

  3. Uz dužno poštovanje, Srbe iz Hrvatske nije proterao vučić. Jeste da je imao politiku rotnohuškačku ali i pre pojave velikosrpske ideje, Hrvati su počeli sa pogromom i politikom koja je nažalost našla plodno tlo na obe strane.

  4. Nije uvela Rusiji al je zato sebi obezbedila dugorocne sankcije…svet ne oprasta nesolidarnost i bahatcenje,zivi bili i videli .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.