Vulin: Sami čuvamo svoje nebo

Ostavite komentar


  1. Super sto mi cuvamo nase nebo, za razliku od zemalja kao Slovenija koja nemaju vazduhoplovstva. Ali zato imaju BNP po stanovniku 3-4 puta visi od naseg. I mnogo bolji sistem obrazovanja, zdravstva, znatno duzi zivotni vek, itd. Svaka cast Vuline!

  2. e sad mi je lakse….kakwi su tek ostali kad mi cuwamo swoje nebo sredom posle podne ….ziwim pored aerodroma batajnica i znam koliko lete i sta leti.dakle cenjeni ministre vuline ne seri BRE nego pali kod tetke u rusiju(ah da,ta ti je pokojna)…

  3. Problem je sa nama koji pamtimo…pa tako pamtim osamdesete kada sam u Batajnici na aero mitingu gledao iste te avione, u to dobra napredne, samo opremljene sofisticiranom tehnikom i oružjem kako u brojnim formacijama demonstriraju veštinu presretanja….danas sam video dva komada, i baš me zanima od koga bi oni (uz svo poštovanje pilotima), sačuvali naše nebo. Valjda od zmaja kojieg moj klinac pušta ispred kuće kada ima dovoljno vetra.

  4. Od koga nas Acika da cuvas nace nebo? Pa, lubi tetka malog Aciku, svo nebo je nase, jer smo mi nebeski, zlato moje, lubi tetka.Neda tetka da Bosanci ili Crnogolci ili Albanci diraju nase nebeskoplavo nebo, spavaj Acika mirno, cuva te teta tvoja.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.