Vulin: „Stop krvavim košuljama“ dobra prilika da se izlije mržnja prema Vučiću

Ostavite komentar


  1. Da li je Vulin video toliko mladih na protestu? Kako nije pohvalio mladalacko nezadovoljstvo i bunt mladih? On je okruzen samo starim penzionerima koje seta po Srbiji. Nema veze, vazno mi je da je Djilas tu! Tek toliko da ih nervira ahahahah

  2. Ima i drugih vrsta nasilja, koje Vulin nije pomenuo. Npr.: finansijsko iskorišćavanje starijih lica (tetaka u njegovom slučaju), mobing nad sindikalnim rukovodiocima u vojsci, isterivanje stanara iz Bristola isključivanjem grejanja… I poslednje, ali ne i najmanje važno – nasilje nad zdravim razumom, koje svakodnevno vrše naprednjaci na čelu sa dragim im predsednikom.

  3. Da ovo je bas strasno ni ovi ljudi ne znaju sta ce sami sa sobom,pa kao izlaze prave cirkus po Beogradu!

  4. U udzbeniku psihologije pise da je pripisivanje drugima agresivnih postpaka odbrana sopstvene licnost od losih sadrzaja cime se postize ocuvanje sopstvene licnosti od samoosude!

  5. tako je… ovde vi mogu da lazu i obecavaju raznorazazne stvari… resavanje savamale, lova od tetke iz kanade, resavanje gradnje raznoraznih objekata po kopaoniku bez dozvole, sexualno ponizavanje novinarki od strane keramickog ministra pa za nagradu za isti postane sef BIA, izbegavanje odgovornosti za pad helikoptera i pogibiju osoba sto su bile u istom, postavljanje na mesto ministra odbrane koji o vojsci pojma nema, osim da tu rec napise na salveti…. jel treba jos da nabrajam???

    1. Odlicno ste pokusali da podsetite – nisam u stanju vise ni da pisem komentare… OVO JE LUDILO – Vama cestitka … Sramota me obuzima cim vidim duple AV AV…

    1. Probudi se Marija.Ovi koji te vode su iz 90-tih.Samo su malo presvukli odela.“Vuk dlaku menja ali ćud nikako“.

  6. Mržnjom se nikad nista ne postize,bar bi to trebali znati opozicioni lideri! Ne manipulisite vise ovim narodom!

  7. Министре, где си служио војску? Поздрави те тетку, вероватно је фина жена када вас тако помаже!?

    1. Mile očigledno ne radiš ništa ili ti je u opisu radnog mesta da nipodistavas poziciju čim pišeš komentare u radno vreme

  8. Pad opozicije je logična posledica njihovih dela i reči, to su ogorčeni političari, tajkuni koji se naglo predstavljaju kao dobri saradnici a do juče nisu mogli ni da se pogledaju.

    1. Vocko cudna, zakacila si se nesuvislim komentarima za svaki clanak Danas-a. Oladi mali, prosetaj i do Informera, pauziraj malo, ne jedi sendvic dok komentarises.

  9. Заборавих да вас питам, да ли је крв не истомишљеника стварно вређање починиоца!?

  10. Ovaj Julin Vulin bolje da se više pokrije ušima (on bi to čak i mogao da uradi), nego da se bruka nebuloznim izjavama gde izražava visok stepen poltronstva prema prepodobnom Vučiću. Vulin je toliko jadna ličnost da je postalo degutantno i čisto gubljenje vremena. komentarisati ga više. Kada dođe vreme, on će morati da objasni mehanizam finansijske transakcije novca od tetke iz Kanade, na osnovu kako on tvrdi je kupio stan od „bednih“ 200.000 eura.

  11. Vulin je još jednom iskoristio priliku da izlije svoje podaništvo prema svom idolu Vučiću.
    Pominjanje Boška Obradovića u kontekstu nekog siledžije je samo relativizacija nasilja, a to da je neko hteo da siluje premijerku Brnabić, ja lično ne verujem.
    Đilasa treba tužiti nadležnom Sudu, ako nije pravosnažno osuđen ne smije ga javno prizivati.
    Na kraju proteste nisu organizovale stranke, nego je zvanično građanski protest protiv nasilja.

  12. Ovaj lik iz,,gospodara prstena,,smigul li bese?verni ucenik baba jule kompleksas koji nosi uniformu koju nicim nije zasluzio javlja se samo kada treba zasttitil,,lik i delo,picoustog
    Ali samo polako doci ce i tetka iz kanade na red da polaze racune

  13. Ti si i dalje ubeđen da je nekome bitno šta ti pričaš ili , možda, misliš, tetino tetinče ?

  14. Dragi Vuline, mrzimo vas bas izistinski.Zasluzili ste i gore, posle skidanja sa vlasti slede hapsenja za bezbrojne zloupotrebe i nevidjenu korupciju….
    U medjuvremenu, Gospodar bi u skladu sa svojom primitivnom i nasilnom licnoscu mogao da donese ukaz kojim se gradjani za mrznju prema vlasti kaznjavaju…

  15. ovo je u stvari ispovest tetkinog „sina“ šta sve oni rade. samo se zbunio zbog kamera pa umesto sns govorio opozicija.

  16. Koliki je ovaj Vulin poltron? Pa on nijednu rec nije u stanju da izgovori a da ne pohvali Vucica.Isto se ponasao kada je bio Mirin poltron…..ko li je sledeci?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.