Vulin: Svaki pokušaj Pacolija da dođe bio bi ilegalan

Ostavite komentar


  1. Moram kazati da me uopste ne interesuje nikakav Pacoli niti torzestvene izjave na temu „oce li dodje jal nece dodje“ u medijima iole dostojnih javnosti. To poturanje laznih i iskontruisanih tenzija je skretanje paznje sa veoma ozbiljnijih stvari .Ovde nema supstancijalnih vesti o unistenju privrede, urusenom zdravstvenom i pravnom sistemu, o visokom stepenu nedodirljivog kriminala i korupcije, o devataciji industrijske i poljoprivredne proizvodnje, o bezumnom zaduzivanju gradjana i uvodjenju drzave u duznicko ropstvo, o rasparcavanju Srbije koje upravo sledi.O proizvoljnom i dahijskom vladanju aktuelne vlasti, bez ikakvih posledica po njihovu visoku odgovornost a na stetu sedam miliona stanovnika Srbije koji su ugrozeni zahvaljujuci unutrasnjim i tihom penetracijom instaliranih spoljasnjih neprijatelja. Dakle kakav dodjavola Pacoli i njegov kao bajagi oponent draga moja gospodo, sunarodnici ?

  2. Pacoli ima drzavljanstvo Svajcarske, prema tome moze privatno da dolazi u Srbiju. U slucaju da se bavi bilo kakvim politickim aktivnostima proglasiti ga za nepozeljnu osobu i stvar resena.

  3. Ble**ne, Pacoli je u Srbiji, ako si zaboravio koju teoriju ti sa Vucicem zastupas! U suprotnom, ti pravis sprdnju o toj vasoj prici o Kosovu! Vi ste bolesni i vi treba da se lecite. Kosovo je drzava kada mu ne dozvoljavate da dodje na teritoriju Srbije sa novim granicama…

  4. Pa neće valjda Pacoli kao i Đurić da se ide švercerskim putevima breko kozjih staza i kroz šume

  5. Свака част, министре! Коме није било јасно, разјаснили сте му! Држава мора да зна да цени, штити и поштује саму себе у сваком сегменту!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.