Vulin: Svojim životom i smrću, Milošević zaslužio poštovanje Srbije i Srba

Ostavite komentar


  1. Ima heabrosti da iznese svoj stav slagali se mi ili ne.
    A gde je predsednik SPS , kao i uvek u misijoj rupi

    1. Oprostite Tanja,naime ne radi se o hrabrosti….radi se o nemanju obraza i postenja…Postoji adekvatna rec ta takve,a to svakako nije hrabrost.

    2. Prije će biti populizam.Da nije ministar mislim da ne bi dobio toliki prostor u medijima.

  2. To što je Milošević omogućio da Vulin, Vučić i slični izgmižu ispod kamena pod kojim su pre toga živeli mu je dodatna otežavajuća okolnost u istoriji.

  3. Ovom zakonom treba zabraniti da otvara usta. Na žalost nije jedini, preveliki azil, počev od gazde.

    1. Mima@ Odlična ideja.
      Tri puta na dan po pola sata da pojede i popije nešto dozvoliti mu da usta otvara i obavezno da ćuti dok jede.
      On bi se pojeo živ, ali nama bi laknulo, jedan izvor idiotizama bi „presušio“

  4. Zbog ove izjave treba tražiti njegovu ostavku. Ako je nekome Milošević naneo štetu, onda je to Srbija i srpski narod. Možda je on to učinio iz nehata, ali i za to se odgovara.

    1. Зарад истине су га убиле битанге из Хага.

  5. Jedina svetla tacka za vreme Slobine vladavine, vladavine jakako a ne mandata , jer srbi srbi ginu za vodju a ne ideju, je ta sto je inkasirao stanarsko pravo jer je znao da u bivsoj komunistickoj zemlji ne postoje solventni gradjani koji ce ispuniti zahteve starog a za gradjane Srbije novog kapitalistickog doba.
    Jel ste ukapirali,nema vlasnika fabrika osim vikendica.Sve drugo bilo je traljavo u pokusaju.
    Najveca tragedija je ta sto su srbi jedini izigrali Tita i njegovu ideju-Zivimo kao da ce 100 godina vladati mir a sutra moze izbiti rat.
    Srpstvo za vreme Milosevica docekalo je novo doba bas kao srpstvo za vreme Dositeja Obradovica.Nespremno za nove izazove od nacionalnog znacaja.
    Mozda je bolje bilo da su nas rusi uzeli pod svoje 50 godina kao sve druge zemlje Varsavskog pakta.Bolje da smo bili zeljni zvakace gume, farmerki i koka-kole nego danas sto mucimo muku kako prehraniti porodicu,iskolovati decu,platiti racune…

  6. Aleksandra Vulina, tetkinog mezimca bi smo zamolili da sve sto ubuduce izjavi o Slobodanu Milosevicu izjavi samo u svoje ime jer moji prijatelji I Ja pripadamo Srpskom narodu I ne delimo njegovo misljenje.

  7. Bez obzira ko je šta mislio o Miloševiću, mora da se prizna, da je on bar pokušao da brani Srbe u Hrvatskoj, Krajini i na Kosmetu- a ovi posle njega su potpisivali sramne sporazume o predaji srpskih teritorija zločincima. Živelo se doduüe teško, benzin kupovan je na flaše ali uslov za sve to su bile najstrašnije sankcije u istoriji, nikada ranije nisu bile provedene. Neki su sve to koristili (Mišković, Karići idr.) da se na grbači naroda obogate, sli ni danas bar 70 odsto Srba ne živi nimalo bolje. Uz to pljačke vrhuške i uzurpiranje svega i svačega, poklanjanje srpskih resursa strancima itd. dostigli su vrhunac tek pod još većim diktatorom od Slobe M- pod Aleksandrom Vučićem.

    1. On je te Srbe izdao,uvodio im sankcije i videli su da bi im mnogo bilo bolje da ih nije branio

    2. Slušaj vamo,

      Beogradanine moj, ako ti hočeš da me braniš ( kao Sloba četiri Rata u YU) a potom ne uspeš, ja kao tvoj naslednik moram da potpišem kapitulaciju, pod izgovorom pa beogradjanin je bio veliki budala!

  8. Milošević jeste od vas, koji ste se obogatili držeći njegovih skuta i skuta njegove cvetokose drugarice, zaslužio poštovanje. Ostale ne mešaj u vašu profitersku čorbu.

  9. To si TI koji se krije iza politike!
    Hiljade ljudi nastradalo, izgubili smo svaki Konflikt ili Rat koji smo vodili, navedi jedan razlog zbog cega bi ga Srbi slavili? Ti si 200.000 dolara odvojio na stranu dok je moj Otac primao penziju od 10 DMaraka u inflaciji!
    Sram te bilo!!

  10. Još uvek se držite slobinog 1244 a on ga je izboksovao u ono vreme pod onakvim okolnostima. greška su mu jul i žena kao i deca koja su ga na kraju uništila zajedno sa 5-oktobarskom bagrom. Ovo danas je 100x gore od miloaevica

  11. Jeste da je srpsku istoriju,sa malim prekidima, obelezavalo politicko nasilje i diktatura,ali vece ZLO od Milosevica ovaj narod u svojoj istoriji ne pamti.Uspeo je, na talasu nacionalizma,zajedno sa hrvatskim nacionalistima,da rasturi Jugoslaviju.
    Rasturili su zemlja koju su stvarali najveci umovi sa ovih prostora,raspala se u klasicnom ratu za teritorije, gde je svako hteo da zagrabi sto vise.Na prevaru poveo Srbe da ratuju po Bosni i Hrvatskoj,jer mu nije odgovarala „labava federacija“koju su predlagale ostale republike.Lagao da „brani Jugoslaviju „od ustasa i muhadzedina“.
    Suspendovao Ustav iz 1974,ukinuo autonomiju pokrajinama,izbacio Albance iz svih institucija,sto je izazvalo proteste i napade na srpske policijske stanice.Brutalno je odgovorio masovnim ubistvima i preseljenjem albanskog stanovnistva u Makedoniju i Albaniju(predhodno im oduzevsi pasose i licna dokumenta.)Odbio mirovni sporazum u Rambujeu i na molbu medjunarodne zajednice da posalje vojsku,da se stave medju zaracene strane i time sprece krvoprolice, odgovorio je: „ne dolazi u obzir,Kosovo je srpsko pitanje“.Tim odbijanjem direktan je krivac za bombardovanje Srbije,koje je usledilo.
    Da nije bilo Haskog tribunala,kosti mrtvih bi zveri jos i dan danas razvlacili po sumama Srbije.
    Milosevic je bio promoter zlocina i genocida,ali najgore sto nam se desilo, je njegova zaostavstina.
    Ostavio je drzavu u kojoj su na vlast dosli(opet na prevaru,obecavajuci clanstvo u EU,) promoteri mrznje,zlocina i genocida,drzavu koja ubija novinare i politicke protivnike,drzavu kojom vlada upravnik logora.

    1. Eh svaka ti čast.
      Ovo je Istina.
      I ako boli…
      Dok ovu izričitu Istinu ne budu kapirali stari, mladi, zene, deca (srbi) za Srbiju spasa nema!

  12. Zasluzio Milosevic i porodicu Stambolic da ga postuje postoje Stambolic zakopan u krecanu .Vuline jej i Curuvina porodica treba da ga postuje sram te bilo gospotine Vulin .

  13. Domaće vaspitanje mi ne dozvoljava da ti kažem šta sve mislim o tebi, njemu, tvom vrhovnom komandantu i svima vama takvim- nikakvim! Gde ste god vi petljali prste ( a petljali ste ih svugde ) tamo Srba više nema. A koliko ste sada „dobri“ vidimo koliko nam mladosti i pameti odlazi iz Otadžbine svake godine.Sa vama, genitalcima, Srbija će ostati bez Srba!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.