Vulin: Tači da se izjašnjava samo o tačkama optužnice za zločine OVK

Ostavite komentar


  1. Ovaj bleso treba da ode iz vlasti da ne tupi i baljezga!Ti Vucicu si ga postavio da to radi! Suprotno tvojim laznim izjavama koje dajes svetu i svom narodu!

    1. Vučoć i njegova bulumenta isto kao i mi čita ove komentare, zato iz inata postavlja budale na najviše položaje i to: 1. Da pokaže svoju inelektualnu nadmoć nad njima i tako doveo do toga da sam odlučuje, i 2. Da i narodu pokaže da mu se može sve što radi i opravdava.

  2. Ma, sad kad mu je Vulin sasuo sve u lice Tači će da radi samo ono što mu Vulin kaže. Pokorio ga i oštrom rečju samo kako on ume.

  3. Kao što i Vulin mora da se izjašnava samo o jednoj tački: kako je doneo u zemlje onih 200.000 eura od Tetke iz Kanade.

  4. Niko, pa ni Taci, za koga postoji veoma osnovana sumnja da je ratni zlocinac, nije kriv dok se to ne dokaze. A covek koji je OSUDJENOG ratnog zlocinca angazovao kao profesora na vojnoj akademiji, nema prava ni da bekne o tudjim krvnicima. Osnovni eticki princip je da ne optuzujes druge ako si ti isto to radio.

  5. On se ipak borio, svidelo se to tebi ili ne.
    A gde si ti bio deserteru u to vreme? Brojao tetkine pare?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.