Vulin u zagrljaju sa hapšenim navijačem Rada 1Foto:privatna arhiva/predragpopovic.wordpress.com

Ministar policije Aleksandar Vulin fotografisan je zagrljen sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, nekadašnjim vođom navijača FK Rad i licem hapšenim za nelegalno nošenje oružja, konkretno automatskog pištolja marke „škorpion“.

Portal Nova.rs objavio je danas fotografiju za koju nije poznato kada je nastala i na kom događaju, ali da je Kovačević na fotografiji potvrdila je ovom portalu Mara Halabrin, majka Aleksandra Halabrina, mladića za kojim se tragalo danima, a njegovo telo na kraju je pronađeno u plitkom grobu u Sopotu, sasvim slučajno.

Mara Halabrin, inače, poznaje Kovača, koji je bio poznanik njenog ubijenog sina. Njen sin Aleksandar dovođen je u vezu sa navijačima FK Partizan.

„Fotografiju sam videla preksinoć i sve što mogu da kažem je da celu noć nisam oka sklopila. Ovim sam izgubila svaku nadu u policiju. Nisam je imala ni ranije, ali ovo sada me je dotuklo. Negde duboko sam verovala državi u kojoj sam rođena, ali šta sada da očekujem“, pita se očajna žena.

Na povezanost njenog sina sa pomenutim Kovačevićem ukazivala je inspektorima, ali oni nikada nisu želeli da saslušaju Kovačevića, niti da ga privedu.

Policija ga, međutim, jeste privela 2020. godine i to nakon što je, posle upada u jednu kladionicu u Beogradu, u njoj zatekla skriveno oružje „škorpion“. Mediji su tada pisali da je upravo kod Kovačevića pronašen pomenuti automatski pištolj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari