Vulin uručio Vojne spomen-medalje Andriji Mandiću i Danilu Lekoviću

Ostavite komentar


  1. Likovi kao Vulin su mi neverovatni, ali stvarno, neverovatni….

    ili umesto obraza imaju djon, ili nemaju mozga, ili oboje….

    ili, postanu ministri i budu pametuju nama ostalima…

    voleo bih da mi gore pomenuti Vulin, odgovori jesu li svi ti NJEGOVI rodoljubi branili zemlju tako sto su ubili Curuviju,…? jesu li svi ti NJEGOVI rodoljubi branili zemlju tako sto su je uvukli u rat…? je li tadasnji ministar informisanja branio zemlju nevidjenim lincom nezavisnih medija..?

    do kad vise, BRE…?!

    1. Velike se vojvode Misic, Stepa, Putnik i Bojovic u grobovima prevrcu od ove bruke!

      1. Svi oni koji su dali zivot za ovu zemlju, prevrcu se u grobu jos od 90ih….

  2. Branio sam SRJ 1999. godine i u „znak poštovanja“ proglašen sam za tehnološki višak.

  3. „Srbija pamti dobro, kao što pamti i zlo,,tako pamti i tebe Vuline kao lice koje izbeglo sve vojne obaveze u miru i ratovima.

  4. Svaki dan niva bruka. E,vojsko sta si docekala. Pradedovi nam se prevrcu u grobu a Srbija cuti.BRUKA DO NEBA.

  5. Branio sam SRJ 1999. godine i u „znak pažnje i poštovanja“ proglašen sam za tehnološki višak.

  6. Pazi leba ti, ministar Srbije daje medalju opozicionom poslaniku iz crne gore, pravosnazno osudjenom na pet godina apsane, koji je nadavno napravio haos u skupstini te zemlje. Za koje zasluge? I gle sada smejurije, sutra ce isti ministar da kaze da se mi zalazemo za dobrosusedske odnose i ne mesamo se u unutrasnje stvari drugig drzava. Samo zamislite nase reakcije da su Crjnogorci nama ovo uradili.

  7. Ми смо као Швајцарска неутрални! Ови у Пионирском парку не заслужују никакву помоћ?!?! Зато је чедо теткино „добило“ паре, за станчић. Ако овакве наказе не буду листом у затвору, од нас нема ништа. За овог господина, 3000!

    1. Ma da l’ je moguće da ne znaš? A on (ministar vojni) ti svaki bogovetni dan, i iznova, crta odgovor pominjući, i ističući, nekakvog „vrhovnog“ komandanta. Inače ta funkcija „vrhovnog“ nije propisana nikakvim aktima osim u slučaju rata. U miru zakonski ne postoji osim ako mu, recimo, ministar ne dodeli tu famoznu titulu mimo svih zakona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.