Vulin: Vučić je zaslužio "ustašku mržnju" 1Foto: FoNet/MUP

Nema ni jednog medija u Hrvatskoj koji u proteklih nekoliko dana nije najveći deo svog prostora posvetio Aleksandru Vučiću, naveo je danas u pisanoj izjavi ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

O Vučiću se u Hrvatskoj piše više nego o papi i Stepincu zajedno, a Milanović i Plenković deluju kao  vanparlamentarna opozicija u odnosu na Vučića, istakao je on.

„Hrvatska politika prema Srbiji i Srbima je mešavina kompleksa, straha i loših namera i zato je Vučić predmet neskrivene mržnje, a Srbi u Hrvatskoj taoci“, istakoa je ministar.

Koliko god da greši i u odnosu prema Srbiji i u ekonomiji i u opremanju vojske, kako je Vulin rekao, Hrvatska politika ipak ne greši kada treba prepoznati ko radi dobro za Srbiju i ko je odbrana Srba.

„Ustaška hajka nepogrešivo vodi do onog ko čini dobro za Srbe, Vučić može da bude ponosan na napade kojima je izložen i on i svaki Srbin znaju da je ustašku mržnju zaslužio“,poručio je Vulin.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Vulin: Vučić je zaslužio „ustašku mržnju“”

  1. „Plenkov
    ić i Milanović deluju kao van parlamentarna opozicija u Srbiji“,reče g.Vulin.Koja je to PARLAMENTARNA OPOZICIJA u Srbiji g. Vulin ?!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.