Vulin: Vučić je zaslužio „ustašku mržnju“

Ostavite komentar


  1. „Plenkov
    ić i Milanović deluju kao van parlamentarna opozicija u Srbiji“,reče g.Vulin.Koja je to PARLAMENTARNA OPOZICIJA u Srbiji g. Vulin ?!

  2. Ministre postarajte se vi da uvedete sistem da ukoliko se našim državljanima dogodi gubitak lične karte u inostranstvu da mogu istu da oglase nevažećom putem DKP-a. Sramota je što Srbija nije uvela takvu mogućnost.

  3. Srecom, u HR vlast nema takav utjecaj na medije kao u SRB.
    No, tebe boli sto citatelji iz SRB mogu bez problema razumjeti stivo iz HR…..to je tvoja muka

  4. Zar n

    Opće ne mislite na svoju mladost pa je trujete sa lažima,nikoga nije briga za Srbijom,pa nisu bivše republike došle otimati srbski teritorj,nego vi sve malo po malo,pa to zna i ptica na grani.Žao mi je nacije jer će te je uništiti sa svpjom otimačinom.Ja sam jedna prpadnica pravoslavne vjere,dosta objektivna.

    Zašto trijete e

  5. Jafns mladost da takvim vođama,koji misle di je jedan srbin da je to srbija,proširte se na Njemačku,Australiju i sve oszale zemlje di vas ima i to će vam biti srbija cjeli svjet.Rastrjeznite glave ne uništavajte srpsku mladost,pa to vidi svako prosječan srbin.ja sam praoslavka pa mi ih je žao

  6. Meni je žao moje navije ko je vodi,nemože bre biti celi sbet naš i Srbije gde ima jedan srbin,zašto ne mislite na budućnost mladih nego ih trjete sa nebiđenom mržnjom,radi svojih interesa.

Ostavite komentar


Politika

crta

Ko će od opozicije izaći na lokalne izbore za sada?

Dok jedinstvene odluke opozicije o učestvovanju na beogradskim izborima nema, o izlasku na lokalne izbore nema jedinstva ni unutar stranaka, pa je tako i dalje neizvesno koje će stranke i u kojim formatima izaći na izbore u ostalih 88 gradova i opština.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.