"Zahvaljujem se premijeru Kurtiju": Slađana Pantović na prijemu kod predsednika kosovske vlade 1foto: Facebook/Sladjana Pantovic

Zamenica predsednika opštine Zvečan Slađana Pantović juče je održala sastanak sa premijerom Aljbinom Kurtijem, sa kojim je, kako je navela, razgovarala o budućim projektima i investicijama u toj opštini.

Pantović je na Fejsbuku navela da je sa Kurtijem razgovarala o nezaposlenosti i pomoći poljoprivrednicima navodeći da su ta pitanja „svakodnevni problemi sa kojima se suočavaju građani opštine Zvečan“.

Ona je zahvalila Kurtiju koji je, prema njenim rečima, „izrazio svoju spremnost i punu želju da pomogne dalji razvoj opštine Zvečan i da izađe u susret i pomogne građanima“.


„Da bi se stišale strasti i nemiri mora da postoji uzajamna saradnja, poverenje i pomoć, jer bez poverenja i saradnje ne može se rešiti ništa, jer inatom idemo na štetu sebi, a to nam nije u interesu“, navela je Pantović.

Slađana Pantović je jedini kandidat iz redova srpske zajednice koji je učestvovao na vanrednim lokalnim izborima u četiri severne opštine 23. aprila.

Ona je osvojila svega pet glasova, nakon čega je imenovana za zamenicu predsednika opštine Zvečan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari