„Zahvaljujem se premijeru Kurtiju“: Slađana Pantović na prijemu kod predsednika kosovske vlade

Ostavite komentar


  1. Uh.Ova je dobila 3 glasa od onih 13.I neka je u Pristini.Kurti ce joj dati neku MZ.Brate,ali smo jeftini,kupuju nas za sitninu.

  2. E, ovo smo takođe mi, Srbi, jest da nisu po kalupu ali su Srbi. Tako nam je u životu, kakav nam je karakter. Ove raznolikosti ima u izobilju…

  3. Al kako se uvijek nadjem neki Srbin, koji cese pustiti toliko nisko, da nema dalje, nema nad gorih, Nazalost

  4. Smesno je kako su Albanci postali najveci imitatori Milosevica, setimo se i da je Milosevic imao ekipu „postenih Albanaca“ od kojih je neke vodio i u Rambuje. Medjutim, niko nije bio impresioniran a narocito ne Albanci sa Kosova. Zasto Kurti i Albanci onda misle da ce ovo njihovo imitiranje Milosevica, postavljanjena pozicije „postenih Srba“ za koje niko nije glasao i koji ne predstavljaju nikoga i koji su kupljeni za sitne pare, nekoga impresionirati, da ce neko sa zapada nasesti da se radi o „autenticnim Srbima koji su prihvatili realnost“ ili da ce ih Srbi sa Kosova prihvatiti? Jeftini cirkus i nista vise od toga. Narocito je zanimljivo na kakve bizarne likove se oslanja Kurti, ova, onaj krimos Bogdanovic… Cirkus.

  5. Ako mislite da srbski narod u 4 opstine na sever voli srbsku listu, onda pustite da oni zive kako hoce po cete videti. Ali, dok imaju pistolj u glavi oni ce se ziveti kako srbski mafijasi zele.

  6. Svima koji je kritikuju je draže da budu deo kriminalnog stada SNS-a, koji je sam sebi dao tapiju jedinog predstavnika Srpstva i vodi ga u propast.

  7. Pozdrav G-đi Pantović. Ona je junak. Slična onom junaku iz Knjaževca, koji je jedini bio na Protestu protiv nasilja.

  8. Она је према свима равнодушна,нису за њу гласали и не одговара српској популацији,али саљвета Пантићи сад је на нивоу свог карактера.

  9. A ova je ona sa 3% izbrana sačuvaj me bože još ima obraza da se javlja

  10. Jeli ova gosodja zna za cije interese radi ovo!!!???Radi samo za Siftarske interese,cak ne radi ni za svoj interes.Zbog ovakvih je srpski narod u svojoj istoriji dozivljavao teske tragedije i poraze,al takav je zadatak izdajica i podrepasa.Svakog na kraju stigne zasluzena kazna za ucinjene grehe!!!!

  11. @stolar

    A kako je kod vas Albanaca? Volite Kurtija, Tacija, Haradinaja ili su vam ti albanski mafijasi i nacosi uperili pistolje u glavu te zivite u skladu sa njihovim naredbama?

  12. @ezer

    Ako vec mogu da biraju, ti Srbi na severu ce radije biti deo srpskog kriminalnog stada nego albanskog kriminalnog stada. Sta ti nije jasno? Nije da se ovde bira izmedju srpskog kriminalnog uredjenja i albanskog uberdemokratskog i multietnickog nego se radi o jos gorem, albanskom kriminalnom sistemu od kojih je onaj srpski ipak manje zlo.

  13. Kakvi komentari… Nema nama spasa. Najveća sprska kletva je SSSS. Taj ko je to skovao, svaka mu čast.

  14. Bravo Sladjana, samo razgovor može nešto rešiti. Bravo. još jednom.

  15. I gde smo sada, nspustili sve institucije, necemo na izbore, i onda sta ?

  16. pet glasova nije malo. mogla je gdja pantovic da osvoji i tri, cetiri glasa ali ona to nije ona je osvojila svih pet glasica. i zato je podpredsednica opstine. dika i ponos….

  17. Pa , što nisu izašli na izbore…ko im je branio? Slušajte Vučića I proći ćete kao I oni pre vas….pod šljivu. A, pod šljivom sve manje mesta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.