Zahvalnost Kini na saradnji

Ostavite komentar


  1. Saradnja u oblasti infrastrukture, poslovna saradnja i veće prisustvo kineskih investitora u Srbiji rezultat su naše saradnje. Veoma smo zadovoljni ulogom kineske strane u poslovanju Železare Smederevo. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja.

  2. Kina je dobrim delom učesnik na tržištu Srbije, a i obrnuto, što doprinosi da se ekonomija Srbije znatno poboljšava.Zaista je lepo videti da je neko prijateljski naklonjen i da želi potpunu saradnju, što dokazuje potpisivanjem mnogih sporazuma, memoranduma, itd.

  3. Srbska zahvalnost je srbska iskrenost! Kina zaslužuje takvu iskrenost! Treba se setiti da Kina nikad nije okrenula leđa Srbiji, niti u Savetu bezbednosti, ni UN uopšte! Dobra volja i doslednost u prijateljstvu i ekonomskim relacijama Kine prema Srbiji, zaslužuje i više od zahvalnosti – zaslužuje iskreno prijateljstvo i ljubav koja se može nazvati pobratimstvom!

  4. Vrednost kineskih investicija u Srbiji bice oko 700 miliona eura.To je rezime sest ugovora i sporazuma koje Srbija potpisuje sa Kinom u Rigi.Jedina smo zemlja na samitu koja je potpisala bezvizni rezim sa Kinom.
    Zato, Srbija i ima razloga da se zahvaljuje Kini.A jos ako bude pozitivnog odgovora u vezi sa RTB Bor, bio bi to pun pogodak odlaska nase delegacije u Rigu.

  5. Mala Srbija i Velika Kina, pretpostaviti nas njihovom osrednjem gradiču od 7- 8 miliona stanovnika a imaju preko milijardu i po, i opet nas cene i dolaze.

  6. Drugovi bivse Srbistanske imperije, da vam saopstim: U sacuvanju srpstva I srpskog pravoslavlja shavtio sam da nije bas dovoljno cmoknuti rusko dupe (kao sto misli moj ratni pajtas Nikolic) nego i kinesko iz kojeg vire raznorazne investicije kao kineske supe of makarona!

  7. Nas srpski identitet of nizbrdo: izgubili smo apetit za Kosovo – sad nam prija/pase Kina.
    Rusija na malo zapela ko knegla u grlu.
    Uzdamo se u hobotnicu Trumpa.
    Ima jos uvek dovoljno prostora u Seseljevom trbuhu!
    P.s. Dok se Seseljov trbuh povecava, Velika S. se smanjuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.