"Zajedno" pozvala večeras na sastanak koalicije "Moramo" i Ujedinjeni za pobedu Srbije" i njihove predsedničke kandidate 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Predstavnici kolaicija „Moramo“ i „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ večeras bi trebalo da održe sastanak, na koji je pozvao Nebojša Zelenović, jedan od lidera organizacije „Zajedno“.

Tema je, kako Zelenović kaže za Danas, uspostavljanje redovne komunikacije u proevropskoj parlamentarnoj opoziciji.

On navodi da su pozvani svi članovi dve koalicije i predsednički kandidati Biljana Stojković, kandidatkinja koalicije „Moramo“ i Zdravko Ponoš, kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu Beograda“.

Dolazak na sastanak zasad je potvrdio lider SSP Dragan Đilas koji je to rekao sinoć u emisiji „Utsak nedelje“.

U pokreti Ne davimo Beograd nisu želeli da komentarišu sastanak niti da nam kažu hoće li na njega otići, već su nas uputili na organizatora.

Podsetimo, posle izbora u koaliciji „Ujedinjeni za pobedu Srbije, došlo je do razlaza između NS i SSP,  pa su NS i DS je krenule u razgovore sa pokretom Ne davimo Beograd oko zajedničkih proevropskih nastupa i tema.

Iako koalicije „Moramo“ ostaje, tri članice Ekološki ustanak, Zajedno za Srbiju i Skupština slobodne Srbije“ udružile su se u posebnu organizaciju „Zajedno“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari