Zajedno za Srbiju izlazi na lokalne izbore u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Šapčani imaju ono što ostatak Srbije može da sanja i greota bi bilo da to upropaste a što se tiče Zelenovića i njegove budućnosti ako nije zaslužio sa ovoliki uloženi trudom da dobije podršku onda svako daljnje angažovanje gubi smisao

  2. Ma lepa fotelja samo tako, taman posla da se ustane iz nje, ma bojkot samo u onim opstinama gde se cenzus 20 stranaka zajedno ne prelazi tu je onaj grozni VLADALAC ugrozio demokratiju

  3. Srećno i samo hrabro napred! Ne dozvolite da počnete da grešite, jer ako i kad počnete, uništićete svaku preostalu nadu Srbije u moguć normalan život i imanje normalne vlasti u Srbiji.

    1. Zelenovicu IZDAJNICE….SRAM DA TE BUDE…NE POSTUJES DOGOVOR S NARODOM…POTPISAO SI NESTO KO I STAMATOVIC…SVE IZDAJNICI…VOLEO BI DA IZGUBITE IZBORE NA LOKALU…VUCIC CE VAS POJESTI ZA DORUCAK..DZABA VAM SVE ….BOJKOT

  4. Sada je sve u rukama AV hoce li vas pustiti bez borbe da pobedite ili ce angazovati masineriju i da vas pobedi!Sve od njega zavisi i njegove procene!A vi ste pokazali ipak da du vam fotelje i platice bitnije od celokupne situacije u kojoj se Srbija nalazi!Sta vas briga za ostatak Srbije i to sto ste neki papir potpisali i nekome obecanje dali!

    1. Zelenovicu pusti ove kvazi junake, lako je pricat sa tastature i kad zivis u nekom drugom gradu, zato napred, pobedi taj nepsmeni i primitivni olos,NEMA PREDAJE

  5. Jedna slamka među vihorove. Sretan put i bilo bi pošteno da napustite Savez za Srbiju. Vi se borite za vaš Šabac a mi ćemo nastaviti borbu za bolju Srbiju.

  6. Znao sam,bravo samo napred.Samo pazite biće tamo stotine zatamljenih đžipova.Nadam se da će sve biti ok.Svuda u drugim mestima BOJKOT.

  7. Sve je to lepo i, načelno, nemam ništa protiv.

    Mene samo zanima gde će to svi Šapčani da rade i kako će zarađivati više? Kolike su tamo zarade u kineskim „robnim kućama“, kladionicama, buticima i kafićima? Da nisu možda 500 €?

    1. Ovo je očekivano, to je cena za nedavno iznenadno odbacivanje optužbi protiv njega koje je podnosio SNS. Sve ima svoju cenu, sam ne znamo dogovor, da li će ga Vučić pustiti da pobedi ili gub. Zelenović i na prošlim izborima imao 32%, a SNS 33% preuzeo je vlast zahvajući koalicionim partnerima, šta ako sad ti njegovi koalicioni prtneri izaberu drugog 🙂

  8. Ogromno razočarenje. Ušli ste u Vođinu mrežu. Ništa više od vas ne zavisi, možda vas pusti, a možda ne. Od čoveka nade, do čoveka razočarenja, samo je jedan korak, Danas ste ga učinili. Zbogom.

  9. Gospodin Zelenović je mnogo toga rekao i sve je u redu. Zakonsko je pravo svakog pojedinca da (ne)učestvuje na izborima bilo kog nivoa. Nije u redu to što je, NEODGOVORNO, propustio da kaže da ovim činom ZZS prestaje da bude članica SZS. Jadno! Ali, bez obzira, želim uspeh ZZS na izborima. Ukoliko uspeh ZZS izostane, sitna lična satisfakcija je uvek moguća, reklo bi se iz iskustava SPO, LDP…

  10. Bilo bi simaticno da sandokan marijuana I drugari is sns-a objave bojkit uzbora u sabcu jer ne postoje uslovi za fer izbor smatam odluku da se izadje na izbore pravilnom jer bi bez toga neoradikali zaposeli I tu opstinu I po vec poznatom receptu upropastili sv sto mogu

  11. G. Zelenovic i ostali su odvagali: da se pustimo na volju vodji szs i lagano odumremo, ili probamo da odrzimo opoziciono uporiste u Srbiji. Da vidimo: lagano do brze odumremo kao ds ili opstanemo kao uporiste za neku buducnost? Teska odluka.

  12. – I treba da izadje na lokalne izbore jer su ga svojevremeno gradjani izabrali.
    – I njemu i ostalima iz opozicije koji još ponegde drže lokalnu vlast izlazak makar samo na lokalne izbore je jedina šansa da tu vlast zadrže.
    – Inače, opozicija je uletela u sopstvene makaze – izbori su „dvostruki“ (lokalni i republički). Pozvi na bojkot bi imao smisla samo da su izbori „jednostruki“ (samo republički odn. samo lokalni).
    – UBR: meni je glupo da neko izadje na izbore, uzme 2 listića i onaj „republički“ učini nevažećim a na onom „lokalnom“ zaokruži ono što mu odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.