Zajedno za Srbiju zbog izbora u Šapcu ‘prestaje da bude članica Saveza za Srbiju’

Ostavite komentar


  1. Egzemplar apsurda SzS je i oa uvredjenost jer Zelenovic izlazi na izbore u Sapcu jer se trust mozgova tamo dogovorio da se bojkotuje svuda .Ako ne mozete da dobijete izbore gde ste na vlasti,pa kako cete ikada dobiti na izborima na republickom nivou ? Bilo bi dobro da se sklopi savez stranaka ZZS ,Psg , mozda Sds, u neko doba mozda i DS i time bi se vec izmestio monopol SzS na opozicioni eskluzivitet i najvecu popularnost unutar opozicije ,pa kome se sta svidja neka glasa tamo ,a sada prakticno se nema taj izbor.Nego imama bahato i drsko ponasanje Obradovica i DJilas ,koji su skoro prisvojili ono sto se zove opozicija,ko nije za njih ,on je za Vucica .

  2. Da li su Zelenovićevi argumenti za izlazak na lokalne izbore u Šapcu opravdani li ne, ne znam, ali zam da je taj isti Zelenović koliko do juče bio jedan od čelnika SZS i jedan od najtvrđih zagovornika opšteg bojkota. Ako je dotični spreman da proda obraz za mesto gradonačelnika, na šta je sve spreman za neku krupniju, državnu funkciju?

  3. Neznam kako Zelenovic misli da ucestvuje na lokalnim a da ne ucestvuje na republickim? Jer saaamim ulaskom na biracko mesto da glasa za lokalne oni ga upisuju u spisak i samim tim izasao je na sve izbore tog dana a dali ce da uzme oba listica je sasvimnebitno.Znaci kad te tamo upisu izasao si i na lokalne i republicke.Bas me iznenadio odlukom nekako sam imao poverenje u njega

  4. Za bojkot sam ali mislim da treba da izadje na izbore. Covek je uz pomoc saradnika uradio toliko dobrih stvari u tom gradu i sada treba da izneveri trud i rad i ulaganja gradjana ljudi koji su ga svo ovo vreme podrzavali… Zasto? Zbog sujete ostalih clanova? Zaboravili su sta je krajnji cilj. Ako Zelenovic i izgubi, barem nece izneveriti one ljude koji su verovali u njega i hteli da se bore za svoj grad.

  5. Cinis veliku gresku. Da li si svestan sta ce sve „veliki mag“ da ucni da dobije zvecku koja se zove Sabac? Pa razbucace vas, u kasike ima da vas napravi. Sabac ne mozes da odbranis. Nekad treba dati nesto da bi se dobilo sve, jer ko brani sve ne brani nista. Ovog puta je bojkot sve.

  6. Šabac i Paraćin trebaju da izađu na izbore, a evo i zašto. Biračko telo u te dve opštine je oko 1% ukupnog biračkog tela Srbije. Dakle, opozicija bi reskirala samo taj jedan posto glasova, a verovatno bi mogla dobiti vlast u tim dvema opštinama. To bi značilo jako puno za sve opozicione partije, jer to bi im bile pokazne opštine koje bi bile ogledalo onoga što bi mogli da obećaju građanima na sledećim izborima, redovnim, ili vanrednim.

  7. Šabac i Paraćin trebaju da izađu na izbore, a evo i zašto. Biračko telo u te dve opštine je oko 1% ukupnog biračkog tela Srbije. Dakle, opozicija bi reskirala samo taj jedan posto glasova, a verovatno bi mogla dobiti vlast u tim dvema opštinama. To bi značilo jako puno za sve opozicione partije, jer to bi im bile pokazne opštine koje bi bile ogledalo onoga što bi mogli da obećaju građanima na sledećim izborima, redovnim, ili vanrednim.

  8. Očigledno je da je Zelenović zadnjih godinu dana samo tvrdio pazar sa Vučićem da ostane na čelu Šabca kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
    Iskoristio je SZS .
    Ostaje da se vidi da li će ga SNS prevariti i svrgnuti u Šabcu ili nagraditi za razbihanje sloge u SZS.

    1. SzS nije složna, pre svega, ideološki se razlikuju. Ako panu Šabac i Ćuprija svi ćemo potonuti.

  9. Zekejovicu je najbolje da se na lokalnim izborima oridruzi Stranci moderne Srbije. A, mozda i na republickim,

  10. Zelenoviću je i bolje da se na vreme otkači od te ruske ekipe.. Koji bi menjali Vučića, a da sve ostalo ostane isto.

    Ovoj zemlji trebaju nekompronitovani, moderni ljudi, sa nekim rezultatima iza sebe, kao śto je on. Treba joj jasna i hrabra prozapadna i proNATO politika, a ne bauljanje u balkansko- ruskom blatu. Nadam se da će naći saveznike za to i da će izdrźati pritiske.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.