Žarko Korać: Da li će Vučić, ako se ponovo dogodi neki novi masovni zločin, da predloži javno pogubljenje – kao u Iranu?

Ostavite komentar


  1. Nek razmotri to Korać na predavanjima na onoj akademiji beše SNS mladih lidera gde predaje.

  2. Mislim da Žarko Korać greši u svojoj konstataciji da Vučić želi medijsku pažnju time što je predložio da se vrati smrtna kazna.Samo želi da se smanji broj ljudi koji imaju ovakve bolesne misli i nedaj Bože realizaciju

  3. To se neće nikada desiti jer smo mi Evropska zemlja i to na nebi dozvolio zakon EU!

  4. Smrtna kazna je pogresan nacin da se rese neki problemi. Ne treba na nasilje da se odgovori nasiljem jer u tom slucaju dolazi do sve veceg sirenja agresivnog ponasanja od strane svih u drustvu.

  5. Ako psa udaraš svaki dan štapom na kraju će da te ugrize. Ako građane tovatiš mržnjom, strahom i manipulišeš i nad ovakvom tragedijom.

  6. sta fali iranu, tamo nema ubijanja po skolama, a ni u belorusiji…. po koracu treba da se ugledamo valjda na zapad, gde su masovna ubistva svakodnevna pojava….

  7. Ako psa udaras štapom… retko glup primer. Pa nas vec decenijama tretiraju ko „dzukele“ a ugriza ni na vidiku

  8. Јесте да није био министар (назови) информисања, али да ли најбољи студент зна да је његов будући шеф слобица у Дејтону потписао укидање смртне казне? Ако не зна, ево овим путем га обавештавамо, тако да је смртна казна у Србији миссион импоссибле. У преводу, може да се уведе, али ће га газде на западу натерати да је укине.

  9. U čemu je problem ? Za dva dana ubijeno 17oro dece (da dece i mladih ljudi),dat je predlog za nešto,što je odbijeno. Nego ovi se svi javljaju neki,pa što ne istraži ubistvo Zorana kada si imao priliku ? Nego sada soliš pamet.

  10. Što, jel’ tajno pogubljenje kao u Americi bolja stvar?

  11. GG izgleda da si dobro upoznat što se u Americi događa vjerojatno iz Šumadije nikada nisi izišao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.