Zašto budući studenti ne znaju za Koštunicu i DOS: Akteri petooktobarskih promena nisu iznenađeni

Ostavite komentar


  1. To je bila treća velika prevara „šinjelija Osme sednice“,koja traje dan danas. Lideri će otići u grob a ovaj narod neće doživeti demokratizaciju i višestranačje jer avnojevci i njihovi sledbenici to ne dozvoljavaju. Zato smo ostali u blatu poniženi,opljačkani ,proterani i žigosani kao genocidni narod.
    Probudi se,sistem te laže, život ti to kaže.

  2. Tako je čanak u pravu si sve mitovi i pobede… bez prave istine…

  3. Nema čega da se sećaju. Da im pričamo kako smo opljačkani prevareni isterani na ulice prodato najvrednije….

  4. Pa i ne treba da vas poznaju, jer ste vi bili bruka i sramota komunističke Jugoslavije u kojoj ste se školovali, pa posle niste ni bili sposobni da narod uvedete u promene 6-og Oktobra.To traje do dana današnjeg, jer ste gomila nesposobnjakovica I mentalni degenerici kojima je ispran mozak na fakultetima jer ste ostali još veće neznalice nego sto ste bili pre njega,to je taj komunistički nacin školovanja kojim se mozak siluje nepotrebnim i beskorisnim znanjem, posle koga ostane samo vaše intelektualno laprdanje bez ikakvog dubljeg smisla pa zato ispadne,često puta, da je neskolovan covek pametniji od vas jer ima zdravu logiku i bez obrazovanja.Mnogo je bolje sto vas budući studenti ne znaju,ali bi bilo korisno za njih,da čuju vaša imena kao los primer školovanja.I jos nesto,covek se radja pametan jer se pamet ne kupuje na fakultetu,tamo može da se kupi samo nauceno,memorisano i nečije tudje znanje koje je sterilno, bezživotno,nije autenticno i originalno,takve osobe su polovične jer im nedostaje duhovnost koja radja mudrost.Samo mudar covek je komletna licnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.