Zavetnici i Dveri sutra započinju "Veliko nacionalno okupljanje" bez Novog DSS-a, POKS-a i Narodne 1foto FoNet/Pokret Dveri

Predstavnici Srpske stranke Zavetnici i Srpskog pokreta Dveri uz „eminentne srpske intelektualce“ sutra će započeti Veliko nacionalno okupljanje, u kome će, kako navode u pozivu, učestvovati i eminentni srpski intelektualci.

Govornik će, uz predsednicu Zavetnica Milicu Đurđević Stamenkovski i predsednika Dveri Boška Obradovića, biti i profesor Miloš Ković, koji je i predsednik Pokreta za odbranu Kosova i Metohije.

Okupljanje je najavljeno za sutra, simbolično u 12:44, u Hotelu Moskva, u Beogradu.

„Očekujemo da će ovo okupljanje biti značajan trenutak za Srbiju i predstojeće izbore“, stoji u pozivu Infoslužbe Dveri.

Iakos u ranije delovali zajednički, kao deo „državotvornog bloka“, u okupljanju sutra neće učestvovati predstavnici koalicije NADA, koju čine Nova demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije, niti Narodne stranke sa kojom su Zavetnici i Dveri tražili prošle nedelje sednicu Skupštine na kojoj bi se govorilo o situaciji na Kosovu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari