Zavetnici jednoglasno sa Novi DSS: Poziv na stranački skup zloupotreba funkcije predsednika države

Ostavite komentar


  1. Dozovimo se pameti,nemojmo da Srbin udara na Srbina zbog sulude politike.
    Dosta nam je prosipanja krvi koja traje vekovima.Dali smo mi proklet narod.
    Opametimo se dok jos ima vremena.Ako ga ima.

  2. Sigurno ste čuli ovu divnu priču o tome kako će Srbin udariti na Srbe? Naravno, to je iskrivljena priča o patriotima i izdajnicima, jer očito je da su Srbi jedino oni koji se krste sa tri prsta, pravoslavci,pišu srpskom ćirilicom ( ne daj bože srpskom latinicom) i nose šajkaču. Nema govora o bilo kakvoj raznolikosti unutar srpskog naroda. Pa naravno da su svi Srbi pre svega rodoljubi, to se podrazumeva, zar ne?

    Ali, bez brige, postoje Srbi koji se ne uklapaju u ove čvrste kategorije. Ali, nemojte se zavaravati, to ne znači da nisu pravi Srbi, samo su nekako manje Srbi, ako razumete što želim da kažem. Ovaj narod poštuje sve građane ove „lepe“ države (koja, usput budi rečeno, nije baš poznata duhovnoj po lepoti), i želi da ona bude „normalna“ država. Kako bi to izgledalo? Pa, država slobode izbora, korektnih međuljudskih odnosa, moralna i etična, sa odraničenom i smenjivom vlašću. Ali, da li je to previše tražiti? Zar nije lakše zadržati se na nivou podela unutar zemlje, zar ne?

    U svakom slučaju, ne brinite, sve je u redu sa srpskim narodom. Ne postoji ništa loše u sputavanju raznolikosti i stvaranju stereotipa. Na kraju krajeva, to je ono što nas drži zajedno kao naciju, zar ne?

  3. U pravu ste gospodjo Milice ovi mitinzi i miting sto saziva predsednik drzave moze samo izazvati haos ako taj miting izmakne kontroli u ponasanju masa Ne znam cemu sve to pitamo se svi slobodoumni gradjani

  4. Lepo ste rekli da je uočen duplirani komentar. Čini se da ste to već rekli.
    Jesam rekao, ali to niste objavili. Ili je cenzura ili niste spremni za priču o istini. U svakom slučaju hvala.

Ostavite komentar


Politika

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO 8

Šolc, Makron i Meloni: Predlog Lajčaka solidan model za ZSO

Nemački kancelar Olaf Šolc, predsednik Francuske Emanuel Makron i premijerka Italije Đorđa Meloni u pismu premijeru Aljbinu Kurtiju potvrdili su da predlog izaslanika EU Miroslava Lajčaka za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) predstavlja "solidan model, pažljivo osmišljen uz pomoć evropskih pravnika i eksperata, zasnovan na postojećoj najboljoj praksi u Evropi".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.