Zavetnici predali krivičnu prijavu protiv Dinka Gruhonjića i Ane Lalić: O svemu će obavestiti ambasadu Izraela

Ostavite komentar


  1. Frka oko de facto montiranog snimka; koji su pajaci ovi „Zavetnici“, šta stavljaju u taj tamjan, to je pitanje.

  2. Kad su već tako revnosni, kada će predati krivičnu prijavu za dobro poznatu osobu koja je sa skupštinske govornice pretila ubistvom 100 muslimana za jednog ubijenog srbina?

  3. Oni podneli prijavu za raspirivanje verske i nacionalne mržnje!? Pa oni šire mržnju, kako su se pojavili. Oni vole da mrze. Funkcionišu na toj frekfenciji.

  4. Zavetnici – dežurni mrzitelji svega i svačega tuže za “ širenje mržnje „…Ludilo !..i da li ste , uopšte pročitali šta su tužene stranke izgovorile u Dubrovniku ???…Niste , naravno !

  5. Treba sad Dinko vama da uloži kontratužbu jer vam je dokazni materijal izvađen iz konteksta i izmontiran sa ciljem da se nanese zlo.

  6. Obavestili izraelsku ambasadu! A da li su se raspitali koliko su palestinske dece pobili ti isti Izraelci? Ili to nije važno? Sramite se, duše prodane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.