Završen sedmi Protest protiv diktature (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Vučić je čovek fenomen. On bolje od majke koja ga je rodila, zna, koliko je bio težak na porođaju. E, to je čovek baron, kakav, bre, Minhauzen je mala maca za malog smežuranog dečačića koji je u sebi ujedinio sve superlativne osobine. Grandiozna pojava za svestrano obrazovani puk. Vučiću care!

  2. Ni na jednom kiosku na Konjarniku, danas nisam našao Danas. Jedan prodavac se zagonetno smeje na moju primedbu, a drugi kaže da dobija samo jedan ili dva časopisa dnevno ?!… To je demokratija !

  3. Mislim da se vlast rusi na izborima, a ne ovakvim protestima. Zasto nisu izasli na izbore, i promenili vlast?

  4. Dok studenti i gradjani ne ostanu na ulicama do ispunjenja svih zahteva,nista se nece desiti…Vidite valjda da nas mediji ignorisu, Vucic nam se smeje u lice, izmislja brojeve…Barikade ljudi, dokle god se ne ispune svi zahtevi !

  5. Bagra je isključila osvetljenje u pola grada. Hej! Pola Grbavice je u mraku! Ugrožavaju bezbednost saobraćaja kako bi "naudili" koloni. Kompletni idioti!

  6. Hteo bih da jednom vidim dnevnik na miru bez Vučića. Pretera ga više daleko mu bila Pinkova kuća

  7. U Srbiji ne postoji diktatura, ovi ljudi definitivno ne znaju znacenje te reci, niti kako prava diktatura izgleda. To sto neko ima drugacije misljenje od vas ga ne cini diktatorom, vec samo covekom sa drugacijim misljenjem.

  8. Na tri kioska danas je "rasprodat" od jutros.
    @milica jesmo izasli ali nismo mogli protiv kradje i autobusa migranata sa pravom glasa.

  9. Postovani predsedice Srbije Tomislave Nikolicu.Reci cu vam ono sto Vi znate,,covek ima jedan zivot koji nije odredjen koliko godina traje,vec sekundom u kojoj zivi i sviju buducnost,,PredVama je ta sekunda.Molim Vas u ime ove mladosti i njene buducnosti izadjite u javnost i podrzite kao predsednik republike Srbije zahteve demonstranata.

  10. MILICA

    09. april 2017.

    islim da se vlast rusi na izborima, a ne ovakvim protestima. Zasto nisu izasli na izbore, i promenili vlast?
    odg: Pa nije poenta da žele da sruše vlast, već da promene bahati način na koji se vlada.

  11. Podrzavam ovu decu do kraja. Svaka cast.
    Pametna su nasa deca. Vidimo se na protestu. Sonja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.