Zbog ometanja konferencije incident između članova SSP i Sime Spasića

Ostavite komentar


  1. ovaj ako sme neka ide sa ovim megafonom na Jarinje ili Merdare, ili u Pristinu kad je toliki patriJota,a ne da aveta kao luda po Beogradu,plaseci decu u parku

    1. IMT pravo na logo,proizvodjacka prava je prodat Indijcima za tricavih €650.000(?)prema ugovoru.27 hektara IMT zemlje je neko drugi (?)otkupio i ceka pogodno vreme i zaborav.

  2. Sima Spasic glavni branitelj rezima…blago njima kad ih Sima brani i jadni ljudi i porodice nestalih sa Kosova koje ovaj covek predstavlja!Pa jeli to njegov posao da ide po gradu sa megafonom i urla na Srbe…svoje sunarodnike za koje mu je neko rekao da su izdajnici,lopovi,placenici….a da slucajno Sima nije sve to!!!

  3. Zbog ovog Spasica me sramota sto mi se otac borio na Kosovu, koga pa da brani? Vise mi je muka od reci Kosovo i Metohija, ali muka bukvalno. Treba razvijati ekonomiju, mlade zaposljavati pomoci im da stvore porodice a kako ce ako nema radnih mesta za mlade sa fakultetom, ako nema stambenih uslova za to? Kosovo je samo tema da bi se natalitet, bela kuga i nezaposlenost mladih stavila u drugi plan.

  4. Spasica po hitnom postupku u psihijatrijsku bolnicu na lecenje.U pocetku sam mislio da covek zeli da se pokaze i da zato izigrava dvorsku ludu ali sam kasnije shvatio da to nije u pitanju nego da covek treba pomoc.

  5. Zaposlite negde tu individuu Spasića, neka nešto radi umesto da remeti javni red i mir.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.