Zbunjivanje birača i igranje uloge žrtve

Sagovornici Danasa o tome zašto vlast "kopira" način bunta opozicije protiv nje same

Ostavite komentar


  1. Kakav je to analitičar i istraživač javnog mnjenja koji nije u stanju da predvidi moguće posledice podnošenja krivične prijave, ako već tužilaštvo „ne nalazi za shodno“ da po službenoj dužnosti pokrene postupak.

  2. Takav dilentatizam nisam ocekivala od gospodje koja je nekad citala vesti. Sta je htela da dokaze? Nedopustiva je ta vrsta stigmatizacije ljudi koji su u problemu(naravno ne mislim na Djilasa). Ako vec treba da ih povezujemo sa nekim,setimo se da su njegove sestre dale nemerljiv doprinos nasoj kosarki,pa bi ih trebalo postedeti ovakvih neprijatnosti,bar toliko su zasluzile od svoje drzave.

  3. Srbiji moji sluđeni dali vam je sad jasno ko smo mi i šta smo i u šta se izrodio ovaj narod koji sebe izgleda nezasluženo naziva srpskim. Dali je sada jasnija slika kako nas je ceo svet gledao tokom 90tih, gde smo bili predstavljeni od „naših“ vlasnih junoša kao da smo od zlog oca i još grđe matere, kako kažu naši stari. Očigledno nismo daleko dobacili ni 2020te, sve je isto samo njega nema dal tite dal miloševića ali „deca“ su im tu jašu kao jahači apokalipse samo pomalo retardirani i ludi ali potpuno vlasni i uredno su nastavili đavolju rabotu započetu 1945te.

  4. Želite da se oslonite na nas čitaoce Danasa, a kad želimo da napišemo neki komentar onda ga uredno ne objavite. Samo napred i živeli.

  5. Evo, na RTSu ide ono Radoševo, „Psi laju, vetar nosi“, e pa to vam je to. Jednog dana ih se više niko neće sećati, jer neće biti nikoga da ih se seća, ovde u Srbiji. Srbi će živeti u Nemačkoj, a ovde će živeti sadašnje izbeglice (dnevno ih ulazi po 3000) i to u Beogradu na vodi. Ko doživi, pričaće!

  6. Žao mi suda i sudija koji će da sude u ovoj lakrdiji kad se zna čija će da bude zadnja. A sudiji se ne ide još u penziju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.