Zec: Građani protestuju, podanici slušaju

Ostavite komentar


  1. TO STO SE DANAS DEŠAVA MOŽE DA PRODJE SAMO U SRBIJI.
    NEPISMENOST, KORUPCIJA, LOPOVLUK. A ZA TO JE KRIV NAROD.NAROD KOJI JE UPLAŠEN DA BI MOŽDA MOGAO DA ŽIVI U UREDJENOJ DRŽAVI. TO JE SAMO STAH.

    1. Tačno, ali nije narod u Srbiji samo uplašen. Nije jedini razlog ni to što je medijski izmanipulisan. Najveći problem je što je narod u ovoj zemlji generalno neobrazovan, primitivan u glup. Veoma glup. Da nije toga, a što ova vlast neskriveno održava i unapređuje uništavanjem obrazovanja kulture, privrede, rijaliti programima i svojim tabloidima, ne bi ni ovom narodu ni Srbiji dogodili ni milošević ni vučić.

        1. Složio bih se sa Vama da je ova sintagma dosta oštra, ali kako drugačije etiketirati tumačenje, ponašanje, odnos, shvatanje, razumevanje i mnogo koječega još,…… naroda prema samom sebi koji uporno trpi sve ovo što mu se događa u poslednjih nešto više od četvrt veka i da pritom nađe adekvatan i pristojan izraz koji bi sve to oslikavao? Priznaćete veoma teško izvodljivo, i na našu žalost, gotovo nemoguće ma koliko to nama bilo krivo. Da to nije tako ne bismo bili tu gde jesmo.

  2. Da ne progonimo talente i uvozimo rijaliti programe. Da đaci Matemamatičke gimnazije, studenti ETF-a, doktori… ostanu i da se prestane sa fabrikovanjem lažnih diploma. Traže nadu da im se deca vrate ili da ne odu“. Kratko i jasno. Da li još uvek vođi nije jasno šta građani žele?

  3. E Vas sam čekala da se javite za reč, obzirom da pametno zborite
    Svaka čast gospodine Zec
    Svaka Vam je reč na mestu
    Svakodnevno se oglašavajte, biće nam zadovoljstvo da pratimo istinu…

  4. Jos ovo malo retkih profesora koji govore i rade pametno. Kad nam na celo dodju oni sa kupljenim papirima(ne mogu ih nazvati diplomama)tesko Srbiji a i okolini.

  5. Ne vapimo Mi,no imamo veru…!! Ali znamo i da se korovi sire,te ih treba iscupati iz korena..!!.Za stanovnike Beograda,to mu dodje,disu,guse se a nece da vide ambroziju,nego vape za parking mestima…

  6. < Nazalost, gradjani su u Srbiji manjina, zbog cega sibicari i diletanti koji cine radikalski otpad uspesno djubre ovu deponiju jada koja se predstavlja kao Republika Srbija.

    1. Deliti na gradjane sa jedne strane i sibicare i diletante sa druge. Jako primitivno od Vas.

  7. Bravo profesore.Obozavam i citam sta god izjavite i saopstite jer znate,umete i mi vas rszumemo.Verujemo u tvoje reci jer je to istina.Hvala vam.

  8. Pa gospodine Zec kazite ime ko to moze da resi.
    Pa sami ste govorili (posto vas pratim)da, koja budala moze da pravi most od izvora pa do usca(Adin most) pa zar oni
    HVALA.

    1. Botino jedna, narod je ustao, a ti pitaš ko to može da reši! Rešićemo, idemo napred, ako stojimo sa Vučićem odoše svi iz zemlje. Nema stajanja, botino!

      1. Sve si lepo napisao osim odgovora na prosto pitanje ,,Ko?,,. Ali to pokazuje samo da kada nemamo resenje, samo vredjamo. Jeste da ne objavljujete komentare, ali bar vi koji ih dajete dozvolu morate da ih procitate. Toliko o vasoj slobodi izrazavanja.

    2. Nerazumem zasto nekom normalnom smeta most na adi,ako vam vec toliko smeta predlozite prvorodjenom da ga srusi mozda vam ispuni zelju.

  9. Vučić je najbolji od najgorih. Narcisoidni uobraženko, petlja se u sve, diktator. Nažalost vođe opozicije su još gori. Traži se novo lice.

  10. Divno je profesor Zec konstatovao zivotisko carstvo u Srbiji, ali je zaboravio da mi imamo i strasnog lava, koji se bori bas kao pravi lav. Uz pozdrav citalastvu Danas-a:
    (Strasan lav, napisao Dusko Radovic)
    Bio jednom jedan lav…
    Kakav lav?
    Strašan lav,
    narogušen i ljut sav!

    Strašno, strašno!
    Išao je na tri noge,
    gledao je na tri oka,
    slušao je na tri uva…

    Strašno, strašno!

    Ne pitajte šta je jeo.
    Taj je jeo šta je hteo
    – tramvaj ceo
    i oblaka jedan deo!

    Strašno, strašno!

    Zubi oštri, pogled zao,
    on za milost nije znao!

    Strašno, strašno!

    Eh, kad bi mogli kao Brana, da ga gumicom izbrisemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.