Zec: Živimo metastazu sistema gde Vučić gazduje državom

Ostavite komentar


  1. Profesore, sada stručnost i znanje više nisu bitni. Tako da će se obistiniti ona vaša da gradimo jednu zgradu, a pri tom se sruše okolne 2 i da će nam doktori tokom operacije guglati gde je bubreg. Znanje je postalo nebitno, zato propadamo.

  2. Dzaba trošiti reči i znanje. Stvoru ne vredi govoriti niti ga je lako odvratiti od njegovog nauma. Njemu se to tako svidja da bude faraon. Niko nije znao da u njemu čuči bolesnik

  3. Ceo privredni rast se zasniva na stanogradnji ( zaduzivanje gradjana i korupcija ) i javnim investicijama koje su preplaćene ( putevi i energetika) ili još gore nepotrebni ( izmišljena informatika po jp i železnica i metro koje niko nikada neće koristiti)

  4. I dok je nekome pasija sopstveni milioni evra na racunima zemalja poreskog raja, drugome je napredna i moderna Srbija u kojoj ce se danasnje i buduce generacije osecati privilegovano, ponosno i srecno sto su rodjeni i zive u njoj!

  5. Jelena, Vi i ja očigledno ne živimo u istoj Srbiji, ali Vi to već znate, naučili ste to u Akademiji za mlade „Talente“!

  6. Bravo pametnjakovići, vama je svako uspešan ili diktator ili još gora reč. Pa dajte profesora Zeca na izbore neka teoretiše pa ćemo glasati po savesti. !!!!

  7. Nas narod hoce samo diktatore.
    Sa Titom smo imali srecu.
    Kad je Tito otisao I sreca nas je napustila.

  8. Bice kasno kada narod bude toga svestan… I lideri opozicije! Koji lideri, sljam i ulizice… Onaj Radulovic, pa Obradovic… Mrsomudi…

  9. Veliko postovanje za profesora uz jednu molbu boljitak iz ove dubioze moze nastati jedino ako se neko jak neukaljan i strucan kandiduje za naredne izbore eto moja malenkost bi rado podrzala vas…

  10. Treca sam generacija preduzetnika bavim se strocarskom i agro biznisom 30god 15 zaposljenih dosla mi je poreska kontrola i u oci su mi rekli da moramo da naplatimo kaznu izmisljenu da je to drzavni projekat i da moraju tako inace ostaju bez posla tako je i bilo milionske kazne u Pomoravlju su pisane mafijaska drzava otimaju od Srpskih domacina

  11. Zec dobar ekonomista ali los politicar bez ikakvog znanja ni o cemu. Nekompetentan je za vecinu tema.

  12. Profesor bi da vrsti DS pa da potonemo do kraja. Sad niko u svetu ništa ne zna i ne vidi sem Vučićevih kritičara. Ova Srbija, na sreću, ne liči na onu iz 2012.

  13. Bog da poživi i drži u dobrom zdravlju pofesora. Gotovo svakodnevno je na delu ponižavanje domaćih privrednika i preduzetnika. Stalno se veličaju strane kompanije i graditelji koje smo angažovali tako što smo se kod njihovih banaka ekstremno zadužili, pa im vratili kroz subvencije i preskupe poslove. Tako se naši proglašavaju nesposobnim i maloumnim. Pominje se gradnja autoputeva kao nikad do sad. Zna li taj sveznajući koliko su naši graditelji po svetu sagradili puteva, brana, mostova, fabrika? tada su se mnogi kod nas zaduživali. Tim novcem se finansirala i vojska koja je bila među najjačim u svetu, a u pitanju su bile milijarde dolara. Ta vojska, od pre trideset – četrdeset godina bi pregazila današnju za sedam dana, a on hvali i to kao najjače do sad, vređajući i vojsku koja se junački borila sa NATO paktom 1999. i sa Kosova, posle onakvih udara alijanse, izvukla 760 tenkova i oklopnih vozila. Da li ih sad možda nemamo više…Hvala profesore još jednom na hrabrosti i informacijama koje nam pružate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.