Zečević: Srbija unosi stabilnost u odnose sa Albancima na Kosovu

Ostavite komentar


    1. Pa kada biste stvarno pročitali biografiju ovog gospodina ne biste ovakve gluposti pisali. Na sreću, ima dosta, pa ne mora da se prodaje!

  1. Ovaj beogradski Crnogorac, i bivši demokrata, već nekoliko godina štruca brkove da počne da liči na Krla22 i ostale Vučičeve podrepaše.

  2. Ko razume, shvatice, salili smo se nekada, a sada je ovo nasa zbilja. „Predložili su nam da biramo uzmeđu ta dva modela, a sada je razrešena ta dilema i „izašli smo u susret Francuskoj, možemo da dobijemo više sredstava od EU“, objasnio je Zečević. Dakle, nista zakoni, ljudska prava i sve druge tricarije. Jedino do cega im je stalo, pa glume evro- integracije su PARE! Sta nam vrede OTVORENA poglavlja, kada ni jedno nismo u stanju da posteno ZATVORIMO?

    1. Pa reče Zečević da prihvatimo francuski model organizacije države, dakle „Predsedničkih model“ i tako će se Vučiću omogućiti još najmanje deset godina vladavine i vladu i skupštinu u kojoj neće imati ovakav značaj. Opozicija će morati iznjedriti jakog lidera koji će parirati za sada neprikosnovenom Vućiću.

  3. Šta ti pričaš? Srbija faktor nestabilnosti na kvadrat! Posle ratova ’90tib nikako da se opametimo. Daleko od toga da su ovi u Prištini bolji, al mi smo katastrofa i vlast a i narod!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.