Zelenović: Izborna volja se menja hapšenjima i “ubeđivanjem”

Savet Evrope pozvao predsednika opštine Šabac da 6. novembra u Strazburu govori o ljudskim pravima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Sad vam smeta sistem kapilarnih glasova a kada ste ga vi uveli za vreme dok ste bili na vlasti onda je to bilo okej.Bagro.

  2. Budimo realni. To sto je SNS na vlasti u toliko opstina govori o njihovom uspehu, ali i o neusprehu i losem radu drugih koji se cine prilicno situiranim i sigurnim, pa vode politiku samo iz kruga dvojke. Kada je neko od njih posetio npr Bajinu Bastu, Racu, B. Planku, Negotin, Valjevo… Posle im kriv SNS..

  3. Savez treba da kaze kako ce sistemski resiti probleme ljudi na lokalu , a ne kako ce resiti da neko glasa njih umesto Vucica. Koga zanimaju izbori narod glasa onoga ko moze da mu pomogne.

  4. Biti u 95 posto opština na vlasti govori da vlast ne preza ničemu osim da kontroliše vlast svuda u zemlji.To je razlog zbog čega mladi a i ja bih sa 60 godina otišao iz zemlje.Mlade ne zanima politika oni hoće da rade i da razmišljaju o kniigama poeziji,folozofiji,pored ovih ponavljača na vlasti koji su kupili diplome to nemaju šanse,zato beže iz Srbije i ja ih podržavam.Čak i za vreme tita znali smo samo za njega ,nismo znali ni za gradinačelnika ,ni ministre ,uživali smo u životu i putovali,živeli,uživali….danas u Srbiji je haos i diktatura.

  5. Taj sistem manipulacije glasovima su prvi uveli oni koji su vladali posle petog oktobra. Isti ti, se sada zale na taj sistem, sto je apsurdno. Neosnovano je tvrditi bez dokaza, da se sadasnja vlast sluzi tim metodama, ali generalno, i da se koristi negde, to nije nista novo na politickoj sceni Srbije.

    1. A jesu li i Zelju i crne džipove bez tablica uveli ovi što su vladali posle 5. oktobra ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.