Zelenović: Sutra razgovor sa Novim DSS-om o zahtevu za poništavanje izbora na svim nivoima 1foto Amir Hamzagić/ATAImages

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović najavio je da će predstavnici liste „Srbija protiv nasilja“ sutra započeti razgovore sa liderima ostalih opozicionih stranaka o zahtevu za poništavanje izbora na svim nivoima.

„Sa Novom Demokratskom strankom Srbije razgovaraćemo sutra u skupštini Srbije, a potom i sa ostalima“, rekao je Zelenović agenciji Beta.

On je na trećem protestu ispred sedišta Republičke izborne komisije u Beogradu kazao da očekuju formiranje Međunarodne komisije koja će utvrditi šta se na nedeljnim izborima u Srbiji dogodilo.

„Ovi protesti su jedna od mera oko koje smo se složili sa građanima. Podneli smo zahteve da se izbori ponove na svim nivoima i čekaćemo naredna tri dana da odgovore na naše zahteve“, rekao je Zelenović.

Ocenio je da su dešavanja u beogradskoj Areni, gde su navodno dovoženi građani Republike Srpske kako bi glasali na lokalnim izborima u Beogradu, „dokaz da je lopov uhvaćen na delu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari