„Žika šarenica“ najavio Vučića a on obećao „Moravski koridor“

Predizborni miting Aleksandra Vučića u Kraljevu

Ostavite komentar


  1. Hmmm, krenem da pišem komentar a ono na dnu stranice Vuk pa tako će i na izborima da bude na dnu liste!

  2. Zika Sarenica, Ivana Spanovic, Garavi sokak, iii…. Jorgovanka Tabakovic !!!! Kakva ekipa. Oni mogu cak i bez Vulina da stanu na crtu svakom intelektualcu.

  3. Leteći cirkus Aleksandra Vučića, sa kompletnom menadžeriju. Pobogu dali ovaj narod ima imalo mozga, kad ne koristi ovako lepa dane da radi nešto korisno već aveti po zemlji Srbiji. Pitam se zašta ovoliki džabalebaroši primaju plate jer ovo što rade u radno vreme, treba krivično godini, to je legalizovana pljačka budžeta.

  4. A ko drugi nego Zika "Sarenica" Nikolic uvek bio a i ostao rezimski podrepas, i posluzitelj.

  5. Šta ćemo sa tolikim koridorima teško nama. Ljudi neshvataju da priča o koridorima u Srbiji samo naizgled deluje jako, ali njen cilj je ostaviti utisak kod neobaveštenog življa da se nešto veliko, moćno radi. Pa dok se izrade projekti, pa nađe investitor, kreditor itd. itd., prođe nekoliko godina. Najgore tek dolazi za desetak godina kada budu počele otplate tih silnih kredita za koridore. Teško generacijama koje dolaze, Umesto da se upošljava privreda i ljudi, ogromne pare se troše zarad Vučićeve promocije.

Ostavite komentar


Politika

Kurti sa koalicionim partnerima razgovarao o prevremenim izborima 10

Kurti sa koalicionim partnerima razgovarao o prevremenim izborima

Kosovski premijer Aljbin Kurti sastao se sa liderima koalicionih partija Guzo (Guxo) i Alternative sa kojima je, kako je danas saopšteno, razgovarao i o prevremenim parlamentarnim izborima.Na sastanku je istaknuto da je izborni proces pitanje meseci, "ali da dogovor o narednim koracima mora da bude u skladu sa voljom građana kao i uz punu usaglašenost sa opozicijim"

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.