Živković: Lista ‘Nek’ maske padnu’ bila blizu cenzusa

Ostavite komentar


  1. Mozda bih i glasala ali ne mogu da podrzim stranku (koalicionog partnera) koja deluje globalno ali se u Srbiji posebno zalaze za jednu naciju. Ako niko drugi, Zeleni bi trebali da rade tako da svima bude bolje pa time i manjinama.

  2. Zizolin..i Cabradi da skupe 75.000 glasova i bace na cenzus???Mislena imenica…Ni pola od toga ,cak i kad 1 milion ljudi bojkotuje izbore..Ako izlaznost bude 40%,to Vucic da slavi kao podvig…

    1. Pa nego šta, nego pobedu.Ko hoće neka glasa, ko neće i ne mora, i šta ti tu nije jasno? Da je situacija obrnuta vi bi slavili i da 20% bude izlaznost, u ostalom, zar vaš Pajtić nije vladao dve godine u Vojvodini sa jedva 5%, a vi, do 2012. sa jedva 15%?Ajde bre, čibe.

      1. dragi Ljubisa osvojili ste sendvic bez kackavalja. Evo Vojvodina sada uziva pod SNS vlascu i cveta…. ali kad bi se zezali. Lepo je sto radite i volite svog gazdu ali ako je tako dobar, sto mora da casti birace, da blokira medije, pomera brdai tako dalje.

        1. Jakowe, tu misliš i na „Heterlend“, ili si to zaboravio? Koji su to mediji blokirani, privatni? Pa, prošlo je vreme kad je neko mogao nogom da otvara vrata svih medija, samo si zaboravio. A, da ti bi da privatnicima odrdjuješ šta i kako da rade? Probaj, idi u neki restoran, fabriku, tv. kuću, pa da vidiš kako ćeš se provesti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.