Živković: Lista 'Nek' maske padnu' bila blizu cenzusa 1Foto: Beta/Milan Obradović

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da je lista koju predvodi „Nek’ maske padnu“ pre deset dana imala 2,7 odsto podrške građana, što je blizu cenzusa za ulazak u Skupštinu Srbije, nakon čega je u medijima „nestalo ono malo prostora što je bilo za nju, sem u par medija gde još mogu nešto da kažu“.

„Nećemo da se pomirimo s tim, imamo još četiri, pet, šest dana“, rekao je Živković u emisiji „Prav ugao“ TV Vojvodine, navodeći da ta koalicija nema novac za ankete, ali ima informacije kakvi su rezultati ozbiljnih istraživanja.

On je rekao da „vlast laže narod 24 časa dnevno, osam godina“, s tim što „deo naroda voli da čuje laž, jer je to lakše“.

„Ima jedan hit: ‘Laži, laži me, ti me lažeš najbolje’ – to je otprilike Vučićeva hima. On ima jedan deo svog biračkog tela koji obožava laž“, rekao je Živković i dodao da ga takvi ne zanimaju.

Kako je naveo, u kampanji ga interesuje onaj deo biračkog tela koji nije mali, „mislim skoro pedeset posto, koji racionalno razmišljaju i njima ostaje da odluče da li će ostati kod kuće i uraditi nešto što ni njima nije jasno šta, ili da urade nešto aktivno i glasaju za koga misle“ da treba.

On je rekao i da je na „ivici da kaže neku jeres“: da mu ovo sad izgleda kao „neka kohabiticija… bojkotaši i ovo što se zove Vučićeva vlast, znači i jednima i drugima odgovara to što se dešava“.

„Ti koji su za bojkot su proglasili pobedu, ja im čestitam i nek’ su živi i zdravi, mene interesuje da što više građana Srbije u ovih nekoliko dana bude upoznato sa našim predlogom šta mi želimo da menjamo“, rekao je Živković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari