Živković: Nisam ljut na Jankovića, želim igru otvorenih karata

* Poslednji rok da opozicija napravi zajedničku pobedničku listu za beogradske izbore je kraj juna * Ako Upravni sud činjenicama potkrepi odluku da je na predsedničkim izborima sve bilo po zakonu, priznaću Vučića za predsednika * Vučićeva najava unutrašnjeg dijaloga o Kosovu ima za cilj podelu odgovornosti
Predsednik Nove stranke govori za Danas o opoziciji, Vučiću i beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Dosta si ti igrao zatvorenih karata! Sada kada si spao na pun autobus glasača ili manje, sada hoćeš igru otvorenih karata. Mnogo glasača si izgubio zbog načina na koji si postupio sa profesorom Pavićevićem I to ljudi pamte!

  2. Kako čoveku sa predrasudama objasniti nepotrebnost istih tih predrasuda!?

  3. Niko od vas ne igra otvorenih karata. Svi kalkulišu i sa minornim partijama i uticajem pokušavaju da postanu neka veličina.

  4. Veliki ketman!Šta je sve radio protiv DS,ogovarao,omalovažavao ponižavao.Kad mu je trebalo da se uvuče u skupštinu,ponovo se prišljamčio.Sada šatro on poziva na ujedinjenje ali gle čuda on bi se žrtvovao da bude glavni.Alo bre,oladi!

  5. Sve dok se Živković, Šutanovac, Čanak, Čeda, Šešelj i Tadić pojavljuju u bilo kom svojstvu na političkoj sceni Srbije, ovakva NAKARADNA vlast kakva je danas u Srbiji izglegaće u očima građana kao spas i vladaće 20 godina.

  6. Sve mi više polako raste uverenje da se lideri prave opozicije sve više međusobno ne trpe, ali da ne trpe ni jake ličnosti u sopstvenim strankama i pokretima. Setimo se samo kako je Vladimir Pavićević, najagilniji poslanik prethodnog skupštinskog saziva, prosto nestao sa političke scene bez ikakvog ubedljivog objašnjenja. Iz pokreta Dosta je bilo izdvojilo se nekoliko poslanika, a sada i akademik Teodorović. Saša Janković je prekinuo vezu sa Zoranom Živkovićem, liderom Nove stranke koja ga je bespogovorno prva promovisala i podržala. Uprkos vidljivo jasnoj činjenici da bi opozicija morala da se ujedini, bar oko nekih stvari, opozicioni lideri – kao po ugledu na Vučića – žele da se nametnu kao jedine nezamenljive ličnosti koje bespogovorno vladaju članovima stranaka i čije sujete ih sprečavaju da stranke i pokrete (bar privremeno) stave pod istu kapu. Sve ovo o njima stvara vrlo ružnu sliku, stvara nepoverenje građana prema njima i gasi nadu građanske Srbije da će se išta promeniti na bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.