Živković: Spremamo se za izbore, odluka o eventualnom bojkotu kada se raspišu

Ostavite komentar


  1. Za sta se ovaj sprema kada nema ni 0,1% podrske gradjana? Njegov pokret je cista smejurija od politike.

  2. sta se prenemazes bre,,bre,bre.Umobolnik AV nikada ti nece pruziti sansu za fer izbore a ti kao to ne znas pa cekas sta? Bas bih voleo da mi objasnis cemu se nadas po objavlivanju izbora. predizborna kampanja zvanicno traje izmedju 45 i 60 dana i ti ocekujes da za to vreme pridobijes glasace.Samo sanjaj.

  3. Samo vi bojkotujte izbore, jer ste živeli lepo i kada niste bili na vlasti i kada ste bili u opoziciji.

    1. Kaze hedonica: „I kada niste bili na vlasti i kada ste bili u opoziciji“? Zanimljiva konstatacija? Hedona, brate-sestro, malo kazes a precise glupo?

  4. Da li je on svestan da je nezaobilazni deo parole iz građanskih protesta „….., a oni da se ne vrate“?

  5. Nesreća građana Srbije je da naši političari nemaju dana radnog staža van bavljenja politike,počeći od samog Predsednika države,preko Čede i mnogih.Tako da ni Živković ako ne bude bio u Skupštini neće znati šta da radi jer sve ostalo je nesigurno.Kakove uslove za izbore očekuje Živković,dobiće one po zakonu,koji nisu poštovani,i to par meseci pred izbore a tada već je kasno.To zna i on ali imađe on svoju priču.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.