Živković: Takozvana država nam drži lekciju iz demokratije

Opozicija će tražiti od Maje Gojković zakazivanje posebne sednice o KiM

Ostavite komentar


    1. Koliko god da su ‘zuti’ losi, ovi sada su milion puta gori !!! U Nemackoj, nakon 1. svetskog rata, i pre dolaska nacista na vlast bila je mrljava ali kakva-takva demokratija. To sto su oni izgubili, a nacisti dobili, apsolutno ne znaci da su nacisti bili bolji !!!! …Ili, vi, mozda ne mislite tako!?!

  1. Dok ste vi bili na vlasti protivustavno i mimo svih zakona ste isporučili bivšeg predsednika Hagu i sve ostale moguće generale, zatim ste istopili sve tenkove u Smedervskoj železari koju ste prodali US Steel-u koji ju je upropastio i povukao se. Za vreme vaše vladavine je ubijen premijer i vladao je najveći kriminal ikada u Srbiji. O demokratiji ste najmanje kompetentni da razgovarate.

  2. Bezidejnost, neodlučnost i nesposobnost su odlika sadašnje vlasti i njihovog vođe koji se u sve razume. Ustav se krši na dnevnom nivou ali to polusvetu koji vlada i njihovim pristalicama ne znači ništa. Dokaz da država ne postoji i ne funkcioniše. Ako već vlastodršci imaju rešenje i Vučko pregovara u Briselu o budućnosti srpskog naroda na Kosovu prema Zakonu treba da obavesti Skupštinu o tome šta priča i sa kim. Pitajte iskreno ljude na Kosovu šta zaista misle o Vučkovoj poseti i „istorijskom“ govoru. Radikalčić pokazuje svoje pravo lice i uskoro će scima biti jasno ko je ko. Niko normalan, da upotrebim čestu uzrečicu AV, ne bi delio narod i urušavao državu kao on u vremenu i okolnostima u kojima se nalazimo.

  3. Zoki bunda je zaboravio dok je bio premijer kako je prodao Kosovo i Metohiju, kupio vinograde i zemlju Srbiju doveo do ivice opstanka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.