Živković: Veće plate i penzije najava izbora

Ostavite komentar


  1. Jedno od većih poniženja koje smo kao građani doživeli bila je najava "predizbornog grajanja". Naime, dok su u planu bili izbori za novembar, najavljeno je grejanje od 1. oktobra. Kada su izbori pomereni za proleće 2018. grejanje smo dobili tek 23. oktobra. Čudi me da je ovako nešto prošlo nezapaženo. Dripački potez.

  2. Saglasan sam sa ovim što kaže Živković, ali mi je muka kada vidim da on i njemu slučni predstavljaju opoziciju Vučićevoj diktaturi. Pa sa takvima će AV dočekati i 100 godina vlade, baš kao u lapsusu Žike iz "Šarenice".
    Njegova stranka ima manje od 2000 članova u celoj Srbiji, pola odbora je pobeglo od diktatora Živkovića, počeo je da dovlači preletače poput Marinike Tepić, kojoj je ovo već treća stranka po redu. A stranku je napustio jedan Vladimir Pavićević. Pametnom dosta.
    Potrebni su novi ljudi na političkoj sceni, neki novi DOS, jer mislim da ove isšpušene muštikle namerno ne žele da se ujedine u rušenju vlasti, jer bi tada morale nešto i da rade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.