Živković: Vesti o hapšenju Đurića pojavile se nekoliko sati pre

Ostavite komentar


  1. Ima nekih stvari oko koje i pozicija i opozicija ne bi smele da koriste kao politicku municiju, pogotovo ne neko ko je bio vlast i imao je sve mogucnosti da resi dosta svari pre Vucica ali je bilo bitnije da se bavi vinogradarstvom ili da pretvara centar grada u livade,

        1. Gade mi se ovakvi tupavi komentari botina Velikog faraona koje ne shvataju ozbiljnost situacije i moguće izdaje nacionalnih interesa Srbije.

  2. Podržavam sve što je Živković rekao. Posebno deo vučićevog scenarija kojim je malo poranio u odnosu na događaje – zakazivanje „hitne“ sednice Nacionalnog saveta za bezbednost tri dana ranije. Ako je nešto hitno onda se održava odmah, a ne najavljuje se tri dana ranije. Ne zna više vučić gde udara, izgubljen načisto!

  3. Још једна брљотина господина Параонока.Ако је Драган појео бајати сендвич и попио још бајатији сокић,нека седне испред огледала и присети се: покушај државног удара у Црној Гори,покушај дестабилизације у Собрању Македоније,перманетно роварење у Босни и Хецеговини,свакодневне претње оне наказе од министара војног Хрватској и као шлаг на све то је жртвовање једног,ко зна каквог карактера у лику,опростите ни имена му се не сећам.Па шта би Драгане,продата душо,теребало да се деси да ти и теби слични схватите куда господин Параноик води ову државу?Ако ти Драгане није познато шта се подразумева под том врстом болести,укуцај “ПАРАНОЈА“ и добићеш дијагнозу болести твога вође.

  4. Tesko samo narodu.Sve je ovo vec dogovoreno i sve ide po planu.Vucicu sve sto je obecano mora se ispuni.Neka nam je bog u pomoc.

  5. dobro kaže narodni poslanik Zoran Ž. sve je to obična režija. Djurić kao visoki državnik Srbije nije smeo da dozvoli da sa njime brišu ulice po Kosovu. Ako su hteli da time skrenu pažnju na sebe i svoj položaj u pregovaranju onda mi nemamo dobre pregovarače.

  6. Politicki rijaliti,
    sve je od pocetka do kraja izrezirano,
    pa sad ko voli, nek izvoli…
    Predstava za narod!

  7. A gde je uhapšen u kojoj ulici? Jel u gospodara Vučića u Mitrovici? Ha haaaa ha

  8. “Da li su Haradinaj, Pacoli i Tači teroristi ili Vučićevi koalicioni partneri“
    Pa mi već znamo odgovor, imamo oči, imamo uši….

  9. Jedini mogućí zaključak je da je ceo scenario dogovoren prilikom poslednjeg susreta AV i Tačija u Njujorku i podržan od strane Vašingtona. Koliko je Vučić dobio za to?

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 7

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.