Zoran Babić na lični zahtev nije v.d. direktora Koridora, na to mesto postavljen Aleksandar Antić

Ostavite komentar


  1. Nepismen čovek je postavljen za direktora koridora.Pa zar treba taj Antić da bude u vlasti 15 godina.Sramota!

    1. Meni licno, Antic je antipatican, jer je tipicni karijerista. Ali, nije neobrazovan, naprotiv.

        1. Pokušao sam da nađem šte je završio, ali ima samo da je diplomirani ekonomista. Ako je sa Megatrenda, onda ste u pravu, Marko. A, po svoj prilici, po nauku nije krenuo odmah posle srednje škole, ili je bio među prvim generacijama, s obzirom da je, kada je to ministarsko leglo osnovano, Antić imao 20 godina.

  2. Za ovog sam se uvek pitao čime se preporučuje za kadra, a onda sam saznao ko mu je zet, ili šurak beše. I tako sva vlast funkcioniše, i stara, i ova nova, moderna.

  3. Sjaši Kurta da uzjaši Murta
    JADNA LI SI srbijo!!!!!!!!!?

  4. Zoran Babić je podneo ostavku dok se u bolnici oporavlja od udesa u kom je, ni kriva ni dužna, poginula Stanika Gligorijević. I konačno ga razrešiše, samo zato što nisu imali gde Antića.

  5. Sve vrsioci duznosti i izvrdavanje zakona.
    Mi smo zemlja u VD stanju. Tako je kada brod tone.

Ostavite komentar


Politika

U Briselu nova runda dijaloga Beograda i Prištine 7

U Briselu nova runda dijaloga Beograda i Prištine

U Briselu će danas biti nastavljeni razgovori u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a očekuje se da će glavna tema ponovo biti odluka centralne banke u Prištini da zabrani upotrebu dinara na Kosovu, javio je RTS. Delegaciju Beograda će i tokom pete runde dijaloga o jednostranoj odluci Prištine da ukine platni promet u dinarima predvoditi direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, dok bi prištinsku stranu trebalo da predstavlja njen glavni pregovarač Besnik Bisljimi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.