Zoran Lutovac: Posle glasanja nema kajanja

Predsednik Demokratske stranke za Danas o stranačkim previranjima, mogućoj smeni i izdaji ideje o bojkotu

Ostavite komentar


  1. To se odnosi na one koji će bojkotovati izbore, a ne na one koji će na njih izaći.

    1. Naravno, ali Sutanovac ni kada to bude shvatio tj. kada mu stranka bude nestala, to neće da prizna. Jer je „najpametniji“, „najnacitaniji“, „najiskusniji“…. a u sustini prazan kao nabrekla krofna. Vučić bi trebao Sutanovcu i takvima kao sto je on, a bogami ima ih puno, da podigne spomenik zahvalnosti a imaće jedno 20 godina vremena da im se oduži.

  2. vi idete u proslost kriminalci su vas doveli na vlast to evropa zna koliko ste novca dobili za preporod drzave vi dosmanlije ste se obogatili a narod osiromasio vecina komentatora je informisana kafanskim pricama Koje nemaju veze sa stvarnoscu nadjite interviu MONGOMERIJAi bice vam jasno zamislite djilasa sergeja obradovica i ostale u dialogu sa makronom putinom Merkel siom naucna fantastika

    1. …od Turaka , bili su , nabrajam : dosmanlije , janjicari ,i krdzalije…Promeni plocu prijatelju, jer ministar, ino-poslova peva jednom Osmanliji…!!
      I raspitaj se o kraju- janjicara , u turskoj istoriji…!! Stivo je obimno , i obuhvata period od 330 godina…

    1. Neće se kajati, uzeo je on dobre pare za to, ali je u oravu kad kaže, „Posle „glasanja“ nema kajanja, a njega je Djilas dosta „izglasao“.

  3. Mi smo bili bojkotasi i isli smo na subotnje proteste, ali mi se cini da ce se gradjani Vracara i Starog Grada vise kajati ako zbog ne izlazenja jednog dela opozije (ponovo) izgube svoje opstine. Treba se biriti za bolju vlast makar na lokalu.

    1. da li stvarno mislite da oni to ne znaju? Odacbo ovde sve što vidiš u stvari nije to što vidiš, a sa par bednih miliona, par obećanja i još par skretanja pažnje na teme iz prošlosti koje se svode na „ne samo da znamo nego je sve to i dokumentovano“, se svako kupi bez problema.

  4. Pričam pa opet pričam pa kad mi se umori jezik onda lupam po praznoj slami,PA KAD MI SE UMORE RUKE ONDA OPET PRIČAM PA PRIČAM ITD.

    1. Pohvala za vredne sns botove.Ne baš puno pismeni, ali standardno
      požrtvovani i za vikend,kada se ostali svet odmara.Valjda se isplati.
      Lutovac čovek i političar za poštovanje.

  5. Lutovac je najveći promašaj. Čovek izabran uz pomoć Djilasa da bi uništio DS i omogućio samom Djilasu da konačno nekako sklepa stranku. Ne ide. DS će ih obojicu preživeti.

    1. Lutovac, a i mnogi drugi opozicionari, nikako da shvate da zapad, ma koliko ga molili, neće da uvede sankcije i embargo, niti će da bombarduje Srbiju. Tako da copy/paste strategije iz desedesetih, neće moći da prođu kao što on očekuje. Nekad se pitam da li je moguće da je toliko glup, računajući i te oko njega, ili ovo sve ima neku drugu pozadinu a da nije čista finansijska odluka da ne troše pare na izbore u kojima mogu da dobiju tek nekih 5/6%.

  6. …Bas kao i u slucaju biranja tzv. Upravnika zgrade…!! Losa javna rasprava , los Zakon , a dobrih zelja na pretek…I svi se prave blesavi , da funkcionise drzava u malom…

  7. Demokratska stranka osim nekadasnjeg imena nema nista, toliko o tome, sreca sto Djindjic ove mlutavce ne moze da vidi.

  8. Kojoj snažnoj ideji je došlo vreme? Opozicija je očito nema pošto im je bojkot opcija…

  9. „Posle glasanja nema kajanja“. Pa, zato ste trebali da izadjete na izbore, a ne posle da placete. Ali navikli smo vec da Djilas place.

  10. Od pojedinaca s kojima se DS može podičiti Z. Lutovac je svakako među prvima. Kada je izabran za predsednika DS ne sećam se da je iko od ovih koji hoće da ga sklone i pokušao da dođe na čelo stranke. Sada se ta grupa utalila sa Tadićem – koji sebe nanovo vidi kao lidera DS! i nanovo bi da bude predsednik Republike te mu treba DS u novom filmu za koji je napravio scenario i pribrao glumce – koja gubi pristup javnom novcu, veoma je nervozna, uznemirena do besa! Te ljude ne zanima ništa sem zadovoljavanja njihova novčanika i njihove sujeti. Ako im pođe za rukom ta ujdurma na koju se spremiše, DS će se zaista valjati u njihovom blati.

  11. Posle ovih izbora, neke stranke i pokreti odlaze u političku istoriju, a medju njima je i DS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.