Zoran Vuletić: EU jedina perspektiva

Ostavite komentar


  1. Drago mi je sto ste se oglasili! Ako hocemo napred nema nam druge!! Ili cemo da slusamo „patriote“ koji bi da se uvale u fotelje i ucare nesto „sice“ !osovo je zlatna koka pa je steta propustiti priliku!!Inace da zaista brinu drugacije bi resavali probleme a ne bi pravili jos vece!! Ali narod nesrecni polupismen zbunjen i ojadjen sta da radi?? I dosta vise o Kosovu dajte da vidimo sta cemo sa decom kojima su jedino utociste kladionice!!!POD HITNO POZATVARATI SVE KLADIONICE I OTVORITI OBRAZOVNECENTRE RAZNIH PROFILA GDE BI DECA POKAZALA SVOJE TALENTE NA SVIM POLJIMA DRUZILI SE I ZDRAVO TROSILI VREME !!!POD HITNO!!!GUBIMO MLADOST GUBIMO LEPOTU GUBIMO BUDUCNOST !!!!POZ VULETICU !!

  2. Perspektiva za koga?! Za one poput ovoga koji obilato dobijaju pare iz te EU da dzabolebare i podrivaju suverenitet i teritorijalnu celovitost Srbije. I tako celog zivota du***a im u puteru plivaju dok narod grca. od kad smo na tom EU-ropskom putu postali smo belo roblje, vreca za udaranje, zivimo sve gore i gore (osim likova poput ovoga). Vreme je za alternativu, da jednom za uvek zbacimo s grbace teret zvani EU integracije i prodisemo slobodno uspravljene kicme

  3. Goran, бићу кратак; заборавили сте две чињенице, прва је ЕУ вас храни, без помоћи ЕУ не би до данас преживели. Друго, уколико се толико бринете за Србију зашто игноришете наше, српско писмо, са Вама нешто не штима.

  4. Kakva je to želja „Srbije na zapad“ da udju u NATO i EU.
    Kladionice , kockarnice su veliko zlo za mlade i treba ih ukinuti ili barem zabraniti reklamiranje a taj Zapad upravo ima dosta problema sa patološkim kockanje i drugim oblicima zavisnosti od igara i igrica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.