Zoran Vuletić (GDF): Vučeviću najbolje da se učlani kod Vulina 1foto (BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD)

Predsednik Građanskog demokratskog foruma (GDF) Zoran Vuletić ocenio je da se šef Srpske napedne stranke Miloš Vučević „malo zaneo“ dajući izjave u kojima preti Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, te poručio da bi Vučeviću najbolje bilo da se učlani u Pokret socijalista Aleksandra Vulina.

U saopštenju Vuletić kaže da bi član SNS-a Aleksandar Vučić trebalo da  objasni svome lideru kako više nisu u Srpskoj radikalnoj stranci Vojislava Šešelja i da ne treba tako otvoreno da zastupa njihov nedosanjani san, tzv. Veliku Srbiju.

„Mnogo posla će imati Vučić da objasni svojoj političkoj marioneti kako se danas vodi radikalska politika. Možda bi najbolje bilo da se Vučević učlani kod Vulina u Pokret socijalista, jer je Vučić tamo formatirao javnu radikalsku politiku“, naveo je lider GDF.

Dodao je da je „tužna i tragična budućnost građana Srbije sa ovakvim nosiocima vlasti koji ne razumeju da ćemo sa Putinom zajedno doživeti poraz veći nego sa Miloševićem“.

„Nasilje koje nam najavljuje Miloš Vučević ne sme se ćutke posmatrati. Svi koji vide Srbiju u EU i koji žele mir, imaju obavezu da se aktivno suprotstave u predvečerje novih balkanskih ratova koje najavljuje Vučićev predsednik“, rekao je Vuletić.

Vučević koji je istovremeno i Ministar odbrane Srbije izjavio je ranije da su se Crna Gora i Severna Makedonija ogrešile o Srbiju priznajući nezavisnost Kosova i da će im se to obiti o glavu, kao što se u Ukrajini obija o glavu svima koji su promovisali Kosovo kao nezavisnu državu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari