„Potrebno smanjenje sujeta i da se bude homo sapiens“: Zoran Živković o zajedničkom nastupu opozicije na izborima

Ostavite komentar


  1. Proevropska, pro ova ili pro ona vodi u pro past opoziciju – ili jedna opozicija il ste dzaba krecili

  2. Živković je potpuno, verovatno nesvesno, u pravu. Opoziciji je potrebno bar nekoliko homo sapiensa.

  3. Šta reče gospodin „radkapna“?! Zašto bi da hapsi Vučića? On bi da bude tužilac?! Za to treba i neka škola, zar ne?!
    Nego šta bi sa njegovim vinogradima koje je ove godine zasadio, a već sledeće isporučivao vino kao proizvođač! Napredna neka sorta grožđa! U mom vinogradu nakon sadnje prvo grožđe nakon 3 godine, a pun rod nakon 5! Doduše beše neko vino iz Južne Amerike sa etiketama njegove firme, ali nema veze, vrana vrani oči ne vadi! Neka objasni gde su završili njegovi vinogradi, ili da pitamo Ružicu Đinđić, možda ona zna?!

  4. Jedinstvo opozicije, koordinacija izjava i kampanje, te program sta ce prvo uraditi kada se parazitski napredni rezim skloni sa vlasti.

  5. Narod traži nova lica, a ove homo sapiense ne žele više da vide na političkoj sceni, jer sa njima takvima Vučić će nažalost da vlada do kraja života.

  6. Gdine Živkoviću, molim vas da se ne reciklirate. Nama trebaju novi ljudi sa novim idejama, mišljenjima i rečenicama. Svoje vreme ste imali. Uživajte u političkoj penziji. Živeli.

  7. Teško je suzbiti sujetu ako u „pozivu za suzbijanje sujete“ moguće oponente unapred nazovete „slugama i skrivenim saradnicima“ Aleksandra Vučića!? Može valjda to i malo drugačije?! Ili ne može?

  8. Svi bivši politiĉari ( kao Živković) koji su se već kompromitovali, samim tim što su na neki način, (bilo koji način), bili deo bivśe vlasti samo će da odbiju narod da NE GLASA za stranke ili koalicije u kojima su oni sada. Sva ta imena su kompromitovana. Zasluźeno ili nezasluźeno to uopśte nije bitno. Dovoljno je samo da budu u nekoj kombinaciji za buduću politiĉku postavku i narod za njih NEĆE glasati, toga treba da ste svesni. Za svu sadašnju nesreću narod optužuje vas, zato śto ste već imali priliku da se sve ovo uradite, da nam se ovo śto sada imamo nikad ne dogodi ali ste radili sve suprotno i evo, događa nam se. Iz ovoga nema „popravnog ispita“, pali ste na prijemnom.

  9. Stari dosovac daje savete tesko opoziciji kad je predvode sve likovi koji su bili na vlast jel oni misle da je narod lud

  10. Mudri, stari Rimljanin Zile je vec napravio senzacionalne izbrine uspehe, pa je u redu da drugima deli savete

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.