Zorana Mihajlović: Desničari i radikali u pogrešnom vozu, ko god ih je negovao, obijalo mu se o glavu 1foto (BETAPHOTO/MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE/ZORAN PETROVIĆ)

„Istorija nas uči da kad pogrešite voz onda je svaka stanica na kojoj stanete pogrešna. Tako je i sa desničarima i radikalima. Oni su u pogrešnom vozu“, napisala je danas na svom Instagram nalogu nekadašnja članica G17 plus i Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović.

Ona je istakla da se neke lekcije teško uče, te da ponekad moraš da platiš i kaznu za neznanje, ali i da za učenje nikad nije kasno.

„Jednom smo svi bili u tom vozu i osetili smo koliko nas je koštalo, ratova, uplakanih majki i sestara, izgubljenih života, praznih rafova, izgubljenih godina… Ko god ih je negovao, obijalo mu se o glavu, gurajući nas dalje u izolaciju i siromaštvo. Gubili smo vreme, ne shvatajući da se svet oko nas menja“, navela je Mihajlović, dodajući da su radikalizam i desnica hodanje unazad.

„Oni su prošlost. A prošlost nije opcija!“, poručila je Zorana Mihajlović.

Podsetimo, nekadašnja ministarka nije odgovarala na navode Aleksandra Vučića da je napustila SNS da bi oformila novu stranku, navodeći da ne želi da raspravlja o prošlosti i da je zanima samo budućnost.

Kako je nedavno za Danas istakla, trenutno je zauzeta pisanjem još jedne knjige o energetici, kao i pripremom predavanja iz oblasti ekonomije i energetske bezbednosti.

Nemam želje da raspravljam ni o prošlosti, ni o istoriji. Zanima me samo budućnost, jer ovde živim. Prošlost nije opcija“, poručila je nedavno Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari