Zorana Mihajlović o modnoj reviji posvećenoj Jovanki Broz: Trenutak osveženja 1Instagram nalog Zorane Mihajlović, Printskrin

Zorana Mihajlović, bivša ministarka, koja je prema dostupnim saznanjima, i dalje u Srpskoj naprednoj stranci, objavila je na Instagramu svoj utisak sa modne revije posvećene Jovanki Broz i održane 29. novembra.

Jedna divna revija koja je osvežila trenutak u kome živim, napisala je Mihajlović na svom profilu na Instagramu, na kome uglavnom od 26. oktobra i uspostavljanja nove vlade Ane Brnabić, čija nije članica, postavlja objave o druženjima, društvenim događajima, knjigama i rekreaciji.

Jovanka Broz, žena koja je bila i dama i ratnica, koja je volela svoju zemlju i obeležila jedno vreme ne samo po modi, već i po svom patriotizmu i podršci koju je pružala. Večerašnja moda revija nije samo o divnim odevnim predmetima koje je nosila, već o ženi koja je plenila svojom snagom i lepotom, odnosom prema državi, predstavljajući je na najbolji mogući način, napisala je Mihajlović u drugoj objavi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prof. dr Zorana Z. Mihajlović (@zorana_zm)

Modna revija posvećena Jovanki Broz izazavla je pažnju javnosti pošto su mediji objavili da je Tamara Vučić, supruga predsednika Aleksandra Vučića, na ovaj događaj pozvala i Sanju Musić Milanović, suprugu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prof. dr Zorana Z. Mihajlović (@zorana_zm)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari