Mihajlović se zahvalila Danijeli Štajnfeld na hrabrosti

Ostavite komentar


  1. Gospodjo,
    Sto se niste tako javno zahvalili za slucaj Jutka, mislim da ste pomesali kozmeticki tretman sa politickim, jedno je kad stavljate sopstvenu plazmu na lice, a drugo je kad razmazujete tudju.
    Mislite o tome

  2. Uzas , a on bi trebao biti primer za ostale muskarce. Registar nasilnika u Srbiji mora biti i to onakav kakvog ga ima Amerika sto znaci i sa slikama jer bez slika ne govori nista .
    Vi ste mozda licnost koja bi trebala da se izbori za tako nesto. Mozda da se i kod nas, kao sto se radi u Svajcarskoj , uvede pravilo da jedan gradjanin moze da pokrene predlog ako sakupi dovoljan broj glasova oko refenrenduma u vezi nekog znacajnog pitanja za gradjane .

    1. Apsolutno ste u pravu. Svi dokazani silovatelji moraju biti popisani uz pidroban popis svih njihovih „podviga“ i obaveznu fotografiju. Ne mogu se stititi ljudska prava onih koji su neljudi. Silovatelji i pedofili se ne popravljaju osim, mozda, na tezini. Samo cekaju novu priliku

  3. Ja se unapred zahvaljujem novinarima Krika na otkrivanju kako su propale srpske građevinske firme, ko je partner u senci konzorcijuma Behtel Enka i da li su cene autoputeva u Srbiji najviše u Evropi zato što su kreme za lice preskupe.

    1. Jedno mi samo nije jasno , odakle odjednom ovolika potreba za javnoscu , pojedinih “ zrtava “ i medijski linc , “ napasnika “ ? Zasto se sve ne odradi u tisini , a zlocinac ( kao i u svakom drugom postupku ) osudi i nabije u zatvor , naravno , ako se dokaze ? Jedini dokaz ( snimak ) pusten u javnost , a koji , apsolutno nista ne dokazuje !!! Kome treba poblicitet ? Verovatno Lecicu koji treba da se tek probija i dobija uloge …

  4. Чему захваљивање унапред, човек је невин док се не утврди супротно.

  5. Da je osumnjičeni iz SNS a pravila bi se „blesa“ .A to da li je ovo hrabrost ,ili je možda osvetoljubivost ostavljene,ustanoviće sud.

  6. Pored toga što sam zgrožena slučajem, zgražavam se na skrnavljenje srpskog jezika. Gospođa ministarka ne bi da „viktimizuje“…tiha jeza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.